toalettpapir-knapp

Over 200 000 til anleggsaksjonen

thumb_nordre_aasenLurer du på hvordan det går med anleggsaksjon, og om du er registrert som andelshaver? Her kommer en status per 25.10.2009

Les mer: Over 200 000 til anleggsaksjonen

 

Oppdatering fra anleggsaksjonen

gi_en_gave.jpg

Anleggaksjonen_brosjyre.pdf

Andelseiere pr 25.10.09

 

Muselunden4

Ved utgangen av juni var det kommet inn 218 000 kroner på anleggskontoen.

Da er ikke penger fra Grasrotandelen regnet med. Så langt ligger det an til at vi kan regfne med 4-500 000 hvert år til anleggsutviklingen fra den aksjonen. Det tilsvarer opp mot 5 millioner kroner i investering. Så til høsten fornyer vi kampanjen for å få flere til å sette opp Sked som sitt grasrotlag.

På linken over ser dere de som så langt er andelshavere. I løpet av juli vil andelsbrev bli sendt ut.

Vellykket innsamlingsaksjon - arbeidet fortsetter

I strålende sol møtte det søndag opp over 400 Skeidvenner for å samle inn penger til nye baner. Det ble samlet inn ca. 150.000 kr. i løpet av et par timer. Takk til alle dere som møtte opp.

Dessverre fikk vi ikke nådd ut til alle som hadde fått informasjon om at vi skulle komme, og det var mange som ikke var hjemme. Vi ber dere som savnet bøssebærere på døra om å benytte dere av muligheten til å betale ved å ringe 0SKEID(075343) eller sett inn penger på kontonummer 9001.08.73869.Det renner fortsatt inn med penger hver dag. Nå begynner jobben med å holde denne pengestrømmen i gang til aksjonen avsluttes 31. mai. Ta kontakt med familie, naboer, venner og kjente og få flest mulig av dem til å bidra til aksjonen.

Alle lag må ta kontakt med de bedriftene og foreningene man har tilknytning til. Minimumskravet er at alle leverer informasjonsbrosjyren til sin arbeidsgiver og oppfordrer til å støtte aksjonen. Det skader ikke å spørre. Informasjonsbrosjyrer kan dere hente på Skeidhuset.

Hvis dere har tips om store bedrifter eller velstående enkeltpersoner som dere tror kan bidra med større summer, kan dere ta kontakt med Skeid på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller 22098850.

 

anleggsaksjonen

Hold av 29. mars – Den største aksjonen i Skeids historie

Kjære Skeidvenn. Møt opp på Nordre Åsen 29. mars, og bidra til at klubben får sparket i gang aksjonen «Bedre treningsforhold for barn og ungdom». Skeid gir i dag mer enn 1 300 aktive fotballspillere og bandyspillere et av landets beste aktivitetstilbud, men dessverre på et altfor dårlig idrettsanlegg.

Pr. i dag har vi banekapasitet til bare halvparten av dem. Og bare én av banene holder god standard. Søndag 29. mars håper vi derfor å mobilisere flest mulig av Skeids medlemmer, naboer og venner til en historisk aksjon, opplyser anleggsansvarlig i Skeid, Tarald Rohde. Dette er starten på kampanjen for å gi våre gutter og jenter et godt sted å trene og utvikle seg.

Han forteller her hva som skal skje søndag 29. mars og hvordan du kan bidra:

På formiddagen denne dagen, samles alle Skeids lag i fotball og bandy på Skeidbanen. Hvert lag har fått tildelt et boligområde, og skal besøke alle som bor der.. Lagene deles opp i grupper med spillere og voksne. Det må være en voksen i hver gruppe, så denne dagen må alle foreldre ha ryddet plass for å være med på aksjonen. Området skal ikke være større enn at laget skal kunne nå over det i løpet av noen timer.

 

 • Ring 07534 (0SKEID) og følg anvisningene. Ha bankkort/kredittkort klart, tjenesten belaster ikke din telefonregning
 • Send SMS med kodeord SKEID (mellomrom) beløp (hvor mye du vil gi) til 1960
 • Send penger til konto 9001.08.73869
I uka før er det lagt ut en flyer i postkassene som forteller at vi kommer på besøk og hvorfor.

 

Aviser, radio og TV vil bli kontaktet slik at vi får noe dekning av aksjonen i dagene før 29. mars, og selve dagen vil også bli godt dekket.

På Skeidbanen, før lagene drar til sine områder, vil det være et lite arrangement med kjente Skeid-profiler og kanskje også sentrale politikere.

Vi håper også at noen av de vel 3 000 voksne som er tilknyttet klubben kan komme opp med nyttig informasjon om bedrifter som kan være villige til å være med. Bedrifter som de kontakter selv eller som de gir informasjon om til Skeid kan meldes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller 22098857.

Mer om kampanjen

Kampanjen/aksjonen, som skal bidra til en nødvendig heving av kvaliteten til idrettsanlegget på Nordre Åsen og Muselunden, starter søndag 29. mars og avsluttes 31. mai.

Den første søndagen skal brukes til å samle inn penger og til å gjøre kampanjen kjent gjennom aviser, TV, radio og i nabolaget. Skeid har adresser til alle bedrifter i Oslo 4 og 5. Disse får alle tilsendt henvendelse og følges opp av Skeid.

Tiden etter aksjonssøndagen og frem til 31. mai skal brukes til å kontakte lagenes eget nettverk av privatpersoner og bedrifter.
Aksjonen følges opp på Skeids hjemmeside med:

 • Grafer som viser hvor mye som er samlet inn
 • Informasjon om gode og vellykkete tiltak som enkeltpersoner og lag har satt i verk
 • Det vil være mulig å gi direkte til aksjonen ved hjelp av informasjon på hjemmesida
 • Aksjonen avsluttes og oppsummeres 31. mai

Hva skal de som går 29. mars ha med seg?

Til bruk for aksjonsdagen 29. mars og for resten av aksjonen benyttes disse dokumentene:

 • Brosjyre og post-it lapper som forteller om aksjonen og hvordan man kan støtte den
 • Skjema for å føre opp navn og personnummer/organisasjonsnummer til giver, samt beløpet som er gitt
 • Bøsse der pengene legges

Hva skjer med pengene som samles inn

Innsamlede penger settes inn på egen anleggskonto som styres av Skeid og Sparebank1 i fellesskap. Pengene kan bare brukes til bedre idrettsanlegg på Nordre Åsen.

Ved å ha egne midler vil vi få våre anlegg oppover på kommunens prioriteringsliste, og dermed utløse midler fra staten og kommunen. Det er realistisk at vi kan begynne å bygge i 2009.

Hvordan støtte aksjonen for bedre treningsforhold

Det lages et andelsbevis som gis alle bidragsytere. Hver andel koster kr. 500 for privatpersoner og kr. 5 000 for bedrifter. Givere vil kunne trekke bidraget fra på skatten, forutsatt at deres navn og personnummer/organisasjonsnummer registreres.
Betaling kan skje på disse måtene:

 • På aksjonsdagen utstyres alle grupper med forseglete bøsser der beløpet kan betales. Giver får sitt andelsbevis og får i etterkant tilsendt en bekreftelse på mottak fra Skeid
 • Giver undertegner andelsbevis og får en bankgiro
 • Giver betaler over mobiltelefon
 • Giver viser interesse men må ha tid til å vurdere det hele. Dette noteres av de som har vært på besøk og adressen blir kontaktet i ettertid

De som ikke er hjemme får giro i postkassa og en lapp på døra, med forklaring på hvordan de kan:

 • Gå inn på Skeids webside og betale over nettet
 • Betale med nettbank/bankgiro
 • Betale over mobiltelefon
 • Kontakte Skeid på epost eller telefon

Hva får giver?

Det blir laget en bauta ved hovedinngangen til Skeidbanen der alle givere står oppført.
Bedrifter vil foruten å kjøpe andel kunne inngå reklameavtaler med Skeid der de blir markert på banen. Der dette er et alternativ trekkes Skeid sentralt inn for å forhandle fram en avtale. Et vanlig reklameskilt på Skeidbanen koster kroner 2 000 per meter per år.

Anleggaksjonen_hovedbrosjyre.pdf

Copyright © 2018 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as