Retningslinjer for bruk av baner og klubbhus

Anlegget er vårt viktigste redskap. Alle som bruker det skal arbeide for at det ser litt bedre ut når de drar enn da de kom.

Reglene under skal distribueres til alle Skeidlag og bekjentgjøres for alle spillere og trenere på lagene.

Vi har en voldsom og flott bruk av anlegget vårt. Det er et av våre viktigste redskaper for å bli bedre. Alle ønsker at det skal se fint ut hos oss. Da er disse enkle reglene med på å sikre at det blir slik:

• Søppel skal ikke kastes på eller rundt banen. Kunstgresset ødelegges av fremmedelementer som arbeider seg ned i banen. Glassflasker er ikke tillatt på området.
  • Plastbånd rundt strømper, vannflasker og liknende skal det enkelte lag ta med seg eller legge i en av de tilgjengelige søppelbøttene.
  • Mål med hjul skal flyttes med hjulene nede, slik at de rulles og ikke dras. Må det justeres sideveis, skal hjulene være hengt opp slik at de ikke brekker av.
  • Mål skal settes bak dødlinja etter endt trening under vintersesongen.
  • Tyggegummi og snus skal ikke benyttes under bruk av banen og det skal kastes i søppelbøttene.
  • Sykler skal ikke tas med innenfor gjerdet.
  • Garderobene skal feies før de forlates, slik at plast, papir, gummikuler og likende ikke ligger på gulvet, men er samlet i søppelbøttene.
  • Er søppelbøtten inne i garderoben full, tas den med ut og tømmes i den store som står like utenfor garderoben.
  • Ingen skal stå på benkene inne i garderoben. De skal bare brukes til å sitte på. Ballspill skal ikke forekomme i garderobene.
  • Hunder skal holdes unna kunstgresset
  • Bager, ballnett, kjeglestabler og lignende skal oppbevares utenfor kunstgresset
  • Fotballstøvler skal være rene før bruk av kunstgresset, og det tillates ikke bruk av skruknotter beregnet for naturgress
  • Det er forbudt å stå på benker/bord
  • For å fordele slitasen på kunstgresset, er det viktig at øvelser som tillater det, flyttes ut fra 16 meter/målgård!
  • Ved bruk av halv bane, benytt banehalvdelen lengst vekk fra klubbhuset
  • Klatring i ballnett/ballfangernett er forbudt

For gressbanen spesielt

• Ved mye nedbør kan banen bli stengt på kort varsel, respekter skiltet - Banen er stengt
    • Ved øvelser som tillater det – flytt mål ut av målgården og bruk steder på banen der slitasjen ikke er så stor
    • Tråkke banen (sår i gresset) etter bruk
    • Låse fast målene etter bruk
    • Fjerne søppel (også tape)
    • Lås porten

Eivind Skjolden er anleggsansvarlig og har myndighet til å be om hjelp og pålegge enkeltlag arbeidsoppgaver for å oppfylle reglene over. Feil og mangler på anlegget, samt spørsmål i forbindelse med banene, rettes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen eller til: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen / 922 33 100.