Dugnadsånden lever

Dugnad_eldres4
Skeid Eldres avdeling pakker alt klart til morgendagens aksjon.

- Det er hyggelig å sitte sånn å jobbe sier Skeid-legenden Jan «Jonas» Gulbrandsen. Det er på en måte tilbake til røttene, vi er jo godt vant med dugnadsarbeid. Nå håper vi folk møter opp i morgen klokka 15.00. Det hadde vært flott med en ny bane til unga.

Eldres avdeling bruker lørdagen på å pakke alt klart til morgendagens store aksjon. Anleggsaksjonen blir en av de største dugnadene i Skeids historie. Møt opp klokka 15.00 i morgen og vis at du også er med på å holde liv i den norske dugnadsånden.

- I år ser det ut som om det blir spilleforhold i Muselunden fra 15. mai. Skoleferien begynner 20. juni. Det betyr at flesteparten av barna som spiller fotball i Skeid bare får en måned med aktivitet i løpet av vårsesongen. Det er skandale. Vi må gjøre alt vi kan for å bedre situasjonen, sier Are Østreng, som er trenerkoordinator for barnefotballen i Skeid.