Sportsåret i bilder 2008

thumb_sports-bokSkeid har takket ja til invitasjonen fra forlaget Cappelen Damm Salg AS om å selge abonnement på boken Sportsåret i bilder.

Klubben kan sitte igjen med flere tusen kroner allerede i år og enda mer etter to år om du og andre kjøper Sportsåret i bilder gjennom klubbens salg. Ett solgt abonnement gir automatiske inntekter også det påfølgende året.

Vi oppfordrer alle som vil støtte Skeid til å kjøpe boken gjennom denne dugnaden, enten ved å bestille rett på nett eller ved å kjøpe fra en av våre mange spillere.

For hvert solgte abonnement får klubben hele 225 kroner første året og ekstra 50 kroner neste år. Dette betyr at vi kan oppnå en hyggelig inntekt når alle bidrar.

Denne dugnaden kan gi Skeid langsiktige inntekter uten noe risiko. Dessuten er Sportsåret i bilder både interessant og spennende lesning, en fin gave til familie og venner.

La oss gjøre dette til en suksess for oss alle!