Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Sommercup13

Adidaskolleksjon 2013

Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

Bli medlem

Har du lyst til å være aktiv medlem i Skeid?

Hvis du har lyst til å være aktiv i Skeid, må du ta kontakt med avdelingen, årgangen eller laget du har lyst til å spille på. Vet du ikke hvem det er kan du ta kontakt med idrettskoordinator Kjetil Rohde: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

Vil du bli støttemedlem av Skeid?

Alle med hjerte for klubben kan bli støttemedlem i Skeid. Det gjør du ved å fylle inn skjemaet under og sende det inn. Noen dager senere får du innbetalingsblankett og et vakkert Skeid-klistremerke med posten.

Prisen for 2012 er kr 700,- kr for voksne, kr. 500,- for barn og ungdom under 20 år, og 300,- fra fylte 67 år.

Familiekontingent kr 1 500,-
Med familie menes mor/far og barn. Mor/far kan enten være ektefeller eller samboere som bor sammen med barna, eller mor og far som lever separat.

Medlemskap i Skeid Fotball

Skeid Fotball er toppfotballen i Skeid, har eget styre og favner A-laget for herrer og klubbens junior elite-lag. Medlemsskap i Skeid Fotball koster kroner 100,- per år. Merk at innmelding og medlemskap i Skeid Fotball forutsetter at man også blir eller allerede er medlem av allianseidrettslaget Skeid.

Vil du bli støttemedlem av Skeid?

 
 
 
 
 
 
Fødselsdato :: I dette formatet: dd.mm.åååå
 
 
 


 
  
 
 

 

Copyright © 2018 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as