Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Sommercup13

Adidaskolleksjon 2013

Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

Skeid i Champions League

Skeid-dommer Maria Pereira er en del av dommerteamet som skal i ilden i Champions League-kamp 7. oktober. - Veldig spennende, sier toppdommeren.

maria-pereira
I EUROPA: Maria Pereira dømmer Champions League.

Maria Pereira har dømt i Toppserien for kvinner hele sesongen, men det er første gang hun nå får sjansen internasjonalt.

- Dette blir nytt, og veldig spennende. For en dommer med ambisjoner er dette noe man drømmer om å få være med på, sier Pereira.

Pereira er en del av den norske trioen som skal dømme UEFA Women's Champions Legaue-oppgjøret mellom russiske Zvezda 2005 og ŽNK SFK 2000 Sarajevo fra Bosnia-Herzegovina.

- Å være dommer er sosialt, og man treffer mye folk. I tillegg får man drive med idretten sin. Også er det jo gøy å være den som leder kampene, sier hun.

Det finnes alt for få jenter som dømmer fotballkamper i Norge, og Pereira jobber aktivt for å rekruttere flere jentedommere.

- Oslo Fotballkrets har et mål om at alle jentekamper skal dekkes av jentedommere. Da trenger vi mange flere jenter med oss som dommere, sier Pereira.

For å øke andelen kvinnedommere har Pereira og hennes dommerkollegaer i Oslo Fotballkrets satt i gang et prosjekt som har fått navnet Team 2012. Les mer om prosjektet her.

Se mer om dømming i Skeid her.

Copyright © 2018 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as