Rekrutteringsdommerkurs under Norway cup

Oslo Fotballkrets skal også i år i samarbeid med Norway Cup gjennomføre et rekrutteringsdommerkurs i uke 31.

Det blir teori lørdag 31. juli og søndag 1. august. Deretter skal deltakerne få prøve seg i aktiv dømming på sletta mandag 2. til onsdag 4. august. Kampene som dømmes mandag og tirsdag spilles stort sett i tiden 08:00-17:00, og deltakerne må derfor kunne dømme kampene i dette tidsrommet. .

Kursavgiften betales av klubben. Mer informasjon og påmeldingsskjema finner du her: http://www.fotball.no/Kretser/oslo/Utdanning/NyheterInfo/Kurs-i-Oslo/Dommerkurs/Dommerkurs-under-Norway-Cup/