Vi ønsker arbeidende presse velkommen til pressefasilitetene på Bislett

Skeid vil hegne om pressetribunen som en arbeidsplass for journalister (slik vi vil hegne om indre bane som en arbeidsplass for fotografer).

• Vi ønsker derfor at de som akkrediterer seg enten er medlemmer i Norske Sportsjournalisters Forbund / Pressefotografenes Klubb og/eller er frilansere /medarbeidere for redaksjonelle medier (og da får akkreditering med bekreftelse fra disse på at de skal jobbe på kampen).
  • Inngang er på langsiden i Sofiesgate og tydelig merket PRESSEINNGANG. Der vil du bli henvist til 3. etg., få utlevert akreditteringskort/fotovest, bli tildelt plass og spesielle ønsker vil bli avklart.
  • Normalt er det trådløst nettverk på Bislett, men vi kan selvfølgelig ikke gi noen 100% garanti om det. Vi anbefaler derfor alltid at du tar med de reserveløsning hvis du skal overføre data. Ønsker ut over dette må det enkelte media ordne selv.
  • Vi serverer enkel mat/kaffe/mineralvann fra ca. 1 time før kampstart og frem til pausen er avsluttet.
  • 60 minutter etter kampslutt stenger vi presseområdet. Men området er selvfølgelig tilgjengelig lengre, men vi vil da gjerne ha forhåndsvarsel.
  • Vi forutsetter at arbeidende presse kjenner lover/regler som gjelder om rettigheter, oppførsel etc.

Til slutt: Skeid forsøker ved hver hjemmekamp å ha et intervju på VIP-området (en etg. ned for presseområdet) rett før kampen, eller i pausen. Normalt vil det inneholde flere gode poeng (ut over kampen) for pressen!

Nedlasting av høyoppløst logo:skeid_logo

Skeid-logo.ai 1000 kb