Bli med på Skeid Sommercup!

For første gang inviterer Skeid til sommercup siste helgen i sommerferien. 17-18. august braker det løs for barn mellom 7-12 år.

Påmelding: http://cupassist.com/sommercup13

480 FranKVarner2013DSC 0578

For første gang inviterer Skeid til sommerturnering for gutter og jenter mellom 7-12 år. Dette er siste helgen i sommerferien, og mange er tilbake fra ferie og forbereder seg på hverdagen. Hvorfor ikke avslutte sommeren med en kortreist fotballcup midt i Oslo?

7-fotballen spiller sine kamper lørdag 17. august. 5-fotballen spiller søndag 18. august.

Skeid har lang erfaring med å arrangere vår tradisjonsrike Frank Varner Cup før sesongstart, og vil ha et flott arrangement også om sommeren.

BANER
Alle kamper går på Skeidbanen (Nordre Åsen Idrettsanlegg), Kjelsåsveien 9 (like ved Sinsenkrysset/Haraldsheim Vandrerhjem). Kampene går på kunstgress.

Spilletiden for alle klasser er 1 x 20 minutter.

KLASSER
G/J-12 født etter 1.1.2001  (7-fotball)
G/J-11 født etter 1.1.2002  (7-fotball)
G/J-10 født etter 1.1.2003  (5-fotball)
G/J-9 født etter 1.1.2004    (5-fotball)
G/J-8 født etter 1.1.2005    (5-fotball
G/J-7 født etter 1.1.2006    (5-fotball)

KAMPER
Vi gjør oppmerksom på at vi følger Norges Fotballforbund sine retningslinjer for barnefotball. Vi har derfor ingen sluttspill, og resultater føres ikke.
Vi gjør vårt beste for å lage et kompakt arrangement som reduserer dødtid mellom kampene. Alle spillere premieres.

BETALING
Deltageravgift er på kr. 1200,- pr. lag. Avgiften betales til bankkonto 1503.36.07854.
Merk innbetalingen med ”Skeid Sommercup”. Skeid ber om at alle lag gis et navn/nummer i tillegg til klubbnavn og årskull. For eksempel: Skeid G11.1 – Hvit.

For eventuelle tilreisende lag kan vi anbefale Haraldsheim vandrerhjem, som er nærmeste nabo til Skeidbanen. Ta kontakt for å få spesialtilbud gjennom Skeid.

PÅMELDING

Steinar Sæthre