Nytt treningstilbud på Storo

Skeidpartner Fitness.Xpress utvider og etablerer seg nå ved Storo.

Hasse hotvedtSkeidgutt og gründer i Fitness.xpress, Hasse Hoftvedt, ser frem til at Skeidmedlemmer prøver sitt nye senter på Storo.

I mai 2013 åpner et nytt, stort treningssenter i 2 og 3. etg. i Sandakerveien 78 C (over nye Rema 1000 Storo).

I denne forbindelse gir Fitness.Xpress 3 måneder gratis trening på Storo helt uforpliktende.

Senteret blir på hele 2000 kvm. Senteret vil inneha treningsaktiviteter av høy kvalitet, og til rimelig pris i tråd med fitness.xpress sin policy.

Fitness.Xpress har blitt kåret til best i test av Aftenposten og vil være lokalisert et steinkast fra Storo Storsenter.

A-laget til Skeid er allerede storfornøyde med sine treningsøkter på Fitness.Xpress på Hasle, Bislett og Røa. Et nyoppusset treningsrom ble også etablert på Nordre Åsen i fjor takket være hjelp fra Fitness.Xpress.

Skeid ønsker Hasse og Fitness.Xpress lykke til på Storo!