Skeidakademiet åpnet for påmelding

Skeidakademiet tilbyr kvalitetstrening etter skoletid for spillere født i 2001-2004. Du kan velge mellom 1-2 økter i uken. Påmeldingen er åpnet!

ennyverdenhallvarinstruksjon

Skeidakademiet starter opp igjen fra 15. april, for jenter og gutter født 2001-2004. Treningene vil foregå mandag til fredager på Nordre Åsen fra kl. 15.00-16.30. Spillerne kan melde seg på en eller to dager.

Klikk her for påmelding og online betaling!

Dagene barna kan være med på vil bli fordelt etter hvor mange som melder seg på i hver årgang. Vi ønsker primært at alle barna i samme årskull trener på samme dag, men vi tilpasser til individuelle behov.

Akademiet vil ledes videre av Siv Gjesdal, som på en glimrende måte har loset spillerne våre gjennom Vinterakademiet og høstsesongen i fjor.

Som keepertrener har vi Skjalg Sæther, som også er Skeids keepertrener for ungdomsfotballen, og som har keepererfaring fra Adeccoligaen. Vi vil øke antallet trenere i forhold til fjoråret, med utdannede Skeid-trenere fra barne- og ungdomsfotballen.

Akademiet gjennomføres etter prinsippene fra "En ny verden" - Skeids og Hallvar Thoresens utviklingskonsept for hele klubben.

Treningsdagene er satt opp som følger:

G2001: mandager (fredag som dag 2)

G2002 - onsdager (tirsdag som dag 2)

G2003 - onsdager (mandag som dag 2)

G2004 - torsdager (tirsdag som dag 2)

Jenter - fredager

Keepere - fredager

Akademiet koster 1250,- for en økt per uke, og 2500,- for to økter. Akademiet varer til og med 1. november. Det er ingen aktivitet i skolens ferier. OBOS-medlemmer får 30 % rabatt på påmeldingen ved å vise gyldig medlemskort til Skeidkontoret ved Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

Det innføres i år også en egen subsidieringsordning for keepere. Keeperakademiet koster kun 750,- per spiller, forutsatt at spilleren deltar på 80 % av øktene og spiller minst en omgang per kamp som keeper på sitt ordinære lag. Vi ønsker å forme flere keepere i Skeid, og håper dette er en god inspirasjon til å få mer trening i rollen.

Klikk her for påmelding og online betaling!