Vinn Bieber-billetter fra Skeid og Cubus!

Nå kan du vinne Justin Bieber-billetter til konserten på Telenor Arena 18. april. Svar på 3 spørsmål, så er du med i trekningen!

bieber soccer

Vår samarbeidspartner Cubus har sluppet sin Justin Bieber-kolleksjon, og i april kommer tenåringsstjerna til Telenor Arena for å smelte pikehjerter med tre konserter.

I den forbindelse deler Cubus sammen med Skeid ut billetter til konserten, og alt du trenger å gjøre for å være med på trekningen av 2 billetter til avslutningskonserten 18. april er å svare på følgende tre spørsmål:

1) Hva heter den store årlige vårcupen Skeid arrangerer i april, og som Cubus er hovedsponsor for også i 2013?

2) Hvilket lags drakt har Bieber på seg i bildet over?

3) Hvilken fotballklubb pleide å spille hjemmekampene sine på Telenor Arena?

Svarene sendes på epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen innen 21. mars.

Ikke helt din musikksmak? Hør på noen Skeid-klassikere i stedet!