Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Sommercup13

Adidaskolleksjon 2013

gratis-jentetrening-hver-uke-knapp
Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

Treff for Skeidvenner før Aalesund-kampen

Mandag 21. mai inviteres engasjerte Skeid-venner til Bislett for å høre tidligere fotballpresident Per Ravn Omdal kåsere om Skeids historie før kampen mot Ålesund 2. Kåseriet er åpent for alle med et hjerte i Skeid, og starter kl. 16.00, en time før kampstart.

Per_Ravn_Omdal

I 2015 er Skeid 100 år. Arbeidet med jubileet er startet. Per arbeider nå med historien til Norges Fotballforbund og kjenner norsk fotball ut og inn. I tillegg har han også spilt juniorfotball for Skeid. Vi kan derfor love dere et morsomt og innsiktsfullt kåseri om Skeids plass i fotballhistorien.

I tillegg til Pers kåseri vil det bli orientert om hva som er gjort og hva som er videre planer for arbeidet med Skeidjubileet.

Vi er mange som har vært eller er engasjert i Skeid. Derfor er dette en oppstart for et møtested der vi med jevne mellomrom kan komme sammen uten at vi har andre "oppgaver" enn å høre interessante kåserier og foredrag og snakke sammen. Dette møtet er det første i rekken av sammenkomster som vil arrangeres om lag hvert kvartal.

Det vil bli en enkel servering, og påmelding på forhånd er nødvendig. Denne sendes til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen senest mandag kl. 12.00.

Copyright © 2019 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as