Støtt Skeid med din grasrotandel!

Grasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller én forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte Skeid.

Tenk deg at du kan spille favorittspillene dine - Lotto, Tipping og Joker for eksempel - og samtidig gi noe mer til det laget eller den foreningen du selv ønsker å støtte.

Dette er nå mulig fra 1. mars 2009 via Grasrotandelen. Ved spill hos Norsk Tipping vil 5 % av innsatsen gå direkte til ditt lag eller forening (gjelder ikke Extra og Flax).

Merk at Grasrotandelen ikke på noen måte går ut over innsatsen eller premien din - du blir ikke belastet noe for å være grasrotgiver. Du trenger Norsk Tipping Spillerkort for å knytte deg til Grasrotandelen. Spillerkort får du kjøpt hos kommisjonær, eller du kan bestille det på norsk-tipping.no.

Vi oppfordrer deg til å knytte deg til ordningen, og du gjør det på én av følgende måter:

1. Hos Kommisjonær: Ta med deg strekkoden og ditt spillerkort til en av Norsk Tippings mange kommisjonærer.
  2. SMS med organisasjonsnummer: ”GRASROTANDELEN 960564057” til 2020 (tjenesten er gratis).
  3. Internett: grasrotandelen.no eller norsk-tipping.no
  4. Norsk Tipping Mobilspill. Når du knytter deg til ordningen vil Skeid få 5 % av det du har spilt for. Dette går ikke ut over hverken innsatsen eller en eventuell premie!

Skeids strekkodeMer informasjon finnes på www.grasrotandelen.no. Her vil du også kunne følge med på hvor mye Grasrotandelene genererer for de enkelte Grasrotmottakerne. Takk for at du støtter Skeid via Grasrotandelen.