Oksemarsj til Bislett!

Oksene inviterer herved alle Skeidsupportere til oksemarsj før kampen mot Vålerenga. Oppmøte skjer ved Torshovoksen kl. 16.00.
Oksemarsj

Nå som vi skal møte vår erkefiende i en offisiell kamp for første gang siden 2003 (og da knuste vi dem jo skikkelig) er det på tide at vi mobiliserer litt. Vi har bestemt oss for å dra igang Oksemarsjen igjen - det er også en stund siden sist.

Oksene disponerer dessuten 150 billetter som er til salgs slik at du kan kjøpe underveis. Det er mye mer praktisk enn å stå i lang og gørrkjedelig kø.

Vi tenker oss oppstart ved Oksefontenen på Torshov og så går vi over Bentsebrua forbi Sagene Kirke og videre langs traséen til busslinje 37. Dermed blir det like lett å hekte seg på underveis som å hoppe på bussen hvis føttene blir såre.

Oppmøte blir kl. 16.00 og da er planen å sette av gårde i løpet av et kvarter. Ta med supporterutstyr, penger til billett og godt Skeid-humør. Så roper vi Sa-Sa-Sa på veien så bydelen hører hvilken klubb som hører til i nabolaget.

For deg som ikke kan eller ønsker å stille ved oksefonten kl. 16.00, anbefaler vi oppvarming på enten Colletts Café i krysset Ullevålsveien/Colletts gate, The Flyfisher i Eugenies gate 1 eller Sofies i Sofies gate ved Lille Bislett. Store Stå er under oppussing, så den muligheten finnes ikke.

Oksene oppfordrer alle Skeid-venner til å huske på at selv om Vålerengen er erkefienden, så er det ingen grunn til å å være ufine overfor motstanderens supportere. Det er viktigere å støtte eget lag enn å være ufin mot motstanderen....selv om det er Vålerengen. Ta også med penger til å kjøpe skjerf og andre supportereffekter. Det vil bli solgt både inne på stadion og utenfor før match.
Vi ville også sette veldig stor pris på at flest mulig sto sammen med oss i Oksene for å vise Klanen at vi også kan lage lyd.

Dette blir GØY!

SA-SA-SA fra styret i Oksene