Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Sommercup13

Adidaskolleksjon 2013

gratis-jentetrening-hver-uke-knapp
Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

Norsk fotball har fått ny sjef

Paul Glomsaker tar over som ny generalsekretær i NFF etter Karen Espelund, som gikk fra jobben 2. juli.

- Jeg er veldig glad for å kunne presentere Paul Glomsaker som ny generalsekretær. Glomsaker har lang og bred erfaring fra idretten og forvaltningen, sier fotballpresident Sondre Kåfjord til fotball.no.

Stillingen som generalsekretær i Norges største og mektigste særidrettsforbund har vært ledig siden i sommer. Da trakk Karen Espelund seg fra stillingen etter at hun ble utsatt for kritikk fra organisasjonen i NFF. I mellomtiden har visepresident Erik Loe fungert midlertidig i stillingen.

- Vi har gjennomført en grundig og god prosess med mange kandidater, og Glomsaker har kvalifikasjonene som vi er ute etter for å lede arbeidet med å utvikle norsk fotball videre, sier Kåfjord.

Paul Glomsaker kommer fra jobben som ekspedisjonssjef i Idrettsavdelingen i Kultur- og kirkedepartementet, der han har vært de siste ni årene.

Av utdanning har han Luftkrigsskolen, Stabsskolen og Nato Defense College. I tillegg har han hovedfag i statsvitenskap og mellomfag fra Norges Idrettshøyskole, samt trenerutdanning i regi av Norges Fotballforbund.

- Fotball er en dynamisk og viktig del av norsk idrett og samfunn. Nå ser jeg frem til å bidra til å utvikle norsk fotball videre sammen med dyktige medarbeidere, sier Glomsaker.

Copyright © 2019 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as