Årets største møkkasak

toiletpaper-nett

Det er bare å innse: For A-laget har sesongen gått i dass. Noen vil kanskje til og med kalle 2009 for en dritt-sesong. I et forsøk på å ordne opp kan du nå kjøpe toalettpapir av Skeid.

Ja, du leser riktig: Støtt Skeid ved å få toalettpapir levert hjem på døra.

premium_toalettpairTopp kvalitet toalettpapir, tørkeruller og tørkepapir kan du nå få levert til lavere pris enn det du betaler i en vanlig dagligvarebutikk. Samtidig vil Skeid tjene gode penger på å kjøre ut og levere papiret på dørene.

Hvis du inngår en leveringsavtale vil du få levert papir hver 3. måned. Hvis du ikke er fornøyd med avtalen kan du når som helst si den opp, og man står også fritt til å forandre antallet før hver levering.

Støtt Skeid og få mer info om «Skeid-papir».