Kamptråd *Skeid-Asker*

Diskuter Skeids A-lag i fotball. Kamper, laget, spillerstall, kjøp/salg m.m.

Moderator: Rolf-Vidar

Kamptråd *Skeid-Asker*

Innlegg 7NTXX » 12 Aug 2017, 17:18

Søndag 13. august kommer Asker på besøk for å slåss om viktige poeng.
Asker Skiklubb er et av landets største idrettslaget nesten 5000 medlemmer. Det tilbys en rekke grener, fotball tilbys for menn fra 13 års alder. På femtitallet var Asker et av landets beste fotballag, de spilte på øverste nivå, men ble aldri serie eller cupmester.
Den fremste spilleren var Arne Bakker, han fikk over 50 landskamper, også som bandyspiller var han av de beste med en rekke landskamper. Han ble tildelt Egebergs Ærespris. Arne Bakker er eneste nordmann som har olympisk medalje og mere enn 50 landskamper i fotball. Han fikk sølvmedalje i 1952 som bandyspiller. (Frank Olafsen burde også ha fått Egebergs Ærespris for prestasjoner i fotball, bandy og ishockey, det er det mange som mener.)
Asker har de siste årene svingt mellom 2. og 3. Div, med et år i Adecco.

Det blir ingen enkel oppgave for våre gutter å sanke poeng, våre gjester har vist stigende form etter at vi slo dem 3-0 i vårkampen.

Vi må klare oss uten Tom Skogsrud, karantene for tre gule, Ørjan Hopen er usikker, dessuten er nok Jens Rognved ute med skade resten av sesongen. Vi får tro at Pappa Tom kan mønstre en tropp som spiller god fotball og viser muskler i duellene.
Med oksene som 12. spiller tror jeg det blir seier!
7NTXX
 
Innlegg: 254
Registrert: 30 Sep 2013, 10:03

Gå til A-laget

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron
Bridge by mehdiplugins.com