Spam!

Få hjelp og kom med dine spørsmål angående forumet og/eller Skeid.no generelt.

Moderator: Rolf-Vidar

Spam!

Innlegg Anders » 17 Nov 2009, 15:06

I det siste har stadig flere såkalte spamboter registrert seg på forumet og plassert poster av ulike slag og med ulikt innhold. Vi sletter fortløpende, men klarer dessverre ikke å overvåke forumet 24 timer i døgnet.

Dette er nok godt kjent og allmennkunnskap hos de fleste, men dersom du kommer over poster på forumet med mystiske linker og språk, så styr unna disse linkene. En god pekepinn er som regel at teksten i posten er skrevet på engelsk, og reklamerer for legemidler, online betting eller andre mer suspekte og lyssky virksomheter.

Vi jobber med saken, og håper på snarlig bedring! Men inntil videre altså; ignorer poster og emner på forumet med merkelige tekster og linker.

Happy posting! Kjør debatt!

Anders
Åk själv, gubbjävel!
Brukerens avatar
Anders
 
Innlegg: 906
Registrert: 22 Mai 2009, 12:35
Bosted: Rett øst for deg

Re: Spam!

Innlegg MSJ Kort innpå » 23 Mar 2010, 13:57

Har disse reklamehorene møkk i hue eller. Hva er det som får dem til å tru at noen gidder å trøkke på disse jævla linkene som legges ut her i hytt og pine. Treverk på utsia og teflonbelagt på innsia a hue. De kan ta den topamaxen å stikke den opp i ræva. Fy faen. Å tett det går an å bli.

Men spamboter ? For å registrere i forumet må man jo skrive den bekreftelsekoden. Det klarer vel ikke en bot ? Så det må vel fysisk sitte en tulling der som gidder dette en haug ganger i uka ?
MSJ Kort innpå
 

Re: Spam!

Innlegg Anders » 24 Mar 2010, 11:56

MSJ Kort innpå skrev:Har disse reklamehorene møkk i hue eller.

Det har de, ja.

MSJ Kort innpå skrev:Hva er det som får dem til å tru at noen gidder å trøkke på disse jævla linkene som legges ut her i hytt og pine. Treverk på utsia og teflonbelagt på innsia a hue. De kan ta den topamaxen å stikke den opp i ræva. Fy faen. Å tett det går an å bli.

Det stemmer.

MSJ Kort innpå skrev:Men spamboter ? For å registrere i forumet må man jo skrive den bekreftelsekoden. Det klarer vel ikke en bot ? Så det må vel fysisk sitte en tulling der som gidder dette en haug ganger i uka ?

Dessverre klarer disse spambotene på en eller annen måte skrive inn captcha-koden, som er der nettopp for å stoppe spammere. Den er ikke vanntett, men tar nok unna mye. Hvis den ikke hadde gjort det hadde det sett enda verre ut her. :)

På det forrige forumet, altså på de gamle nettsidene til Skeid.no, ble det registrert rundt 10-20 spamboter om dagen. Det førte til at vi til slutt stengte forumet for nye registreringer og man måtte ta kontakt med admin for å få et brukernavn. Så stort er heldigvis ikke problemet nå, men det er fortsatt irriterende, og vi jobber med å få til en enda bedre løsning. (Men det går selvfølgelig ikke så fort som man skulle ønske.)
Åk själv, gubbjävel!
Brukerens avatar
Anders
 
Innlegg: 906
Registrert: 22 Mai 2009, 12:35
Bosted: Rett øst for deg

Re: Spam!

Innlegg AndyBown » 29 Mar 2010, 16:14

Kunne f.eks. vært sånn at de som registrerer seg må skrive inn hvorfor de vil bli medlem. "Hvorfor vil du bli medlem av Skeids diskusjonsforum". Da tviler jeg på at spambotene klarer å komme med et fornuftig svar :) Vet at blant annet Bryne gjør dette, men vet ikke hvor tidskrevene det er for admins da...

http://www.b-gjengen.com/forum/people.p ... =ApplyForm
AndyBown
 
Innlegg: 259
Registrert: 23 Mai 2009, 11:57

Re: Spam!

Innlegg MSJ Kort innpå » 29 Mar 2010, 17:28

Først må boten trykke på "registrere seg" så må den "godta vilkårene" Så må den fylle ut brukernavn, gyldig epost, og bekrefte epost. Så passord, og bekrefte passord. Så må den fylle ut "Bekreftelseskoden " Så må den tilbake for å aktivere kontoen med linken som er sendt til den gyldige eposten. Så kan boten logge seg inn.

Smart bot. I mitt neste liv vil jeg bli en bot.

Hmm. Kan det være en kålengabot ? De trenger nok medisinsk hjelp for å få den til å stå.
Ja jeg vet. Nå datt jeg litt ut igjen.
MSJ Kort innpå
 

Re: Spam!

Innlegg Anders » 29 Mar 2010, 17:37

Åk själv, gubbjävel!
Brukerens avatar
Anders
 
Innlegg: 906
Registrert: 22 Mai 2009, 12:35
Bosted: Rett øst for deg

Re: Spam!

Innlegg MSJ Kort innpå » 29 Mar 2010, 17:55

MSJ Kort innpå
 

Re: Spam!

Innlegg Magdalena Neuner » 02 Nov 2010, 12:39

Det begynner å bli slitsomt med all spam!
P.S. Excuse me for choosing "A-laget"
Magdalena Neuner
 


Gå til Tilbakemeldinger og hjelp

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron
Bridge by mehdiplugins.com