Ingen Thomas Wæhler i 2010

Skeids erfarne midtstopper Thomas Wæhler trapper ned fotballsatsingen og fortsetter ikke i klubben neste sesong.

thomas-wahler-2010
FORLATER SKEID: Thomas Wæhler blir ikke å finnes Skeid neste sesong. (Foto: Anders Vindegg)


- Det har vist seg vanskelig å få endene til å møtes og kombinere jobb, studier og fotball på det nivået som kreves i Skeid, sier Thomas Wæhler til Skeid.no.

Han håpet i det lengste at man skulle få til en ordning, men onsdag ble den endelige avgjørelsen tatt.

- Det er veldig synd. Jeg har trivdes utrolig godt i Skeid, og det ville vært spennende å være med videre, sier midtstopperen med Tippeliga-erfaring fra Strømsgodset og Lyn.

- Gode sjanser til opprykk

Wæhler kom til Skeid foran 2009-sesongen. Han innrømmer at årets sesong, som til slutt endte med nedrykk fra Adeccoligaen, har vært vanskelig.

- Det er ingen tvil om at det var en tøff og utfordrende sesong. Men den turbulensen som har vært i år må man ta lærdom av og til slutt få noe positivt ut av, sier Wæhler.

Thomas Wæhler ble skadet tidligere i høst, men skaden var ikke så alvorlig som man først fryktet. Han tror alle i og rundt laget nå er opptatt av å «reise kjerringa» etter årets svake sesong.

- Det er et kjempepotensial i spillergruppa, og Arild Stavrum er en dyktig trener. Derfor synes jeg det ser lyst ut for Skeids del neste sesong og jeg tror laget har gode sjanser til å rykke opp igjen, sier 37-åringen.

Ifølge trener Arild Stavrum ønsket man inn mot 2010-sesongen Thomas Wæhler med i en rolle også rundt laget.

- Vi mister en erfaren mann. Thomas er en strålende spiller og en fin fyr som har bidratt med mye konstruktivt denne sesongen, sier Stavrum.

LES OGSÅ: «Pølsa» Pettersen inviterer Stavrum på trening

Til 3.-divisjon og Røa

Så langt det vil være mulig å kombinere med livet utenfor fotballen skal Wæhler neste sesong gjøre en innsats for Røas herrelag.

- Jeg føler meg ikke helt ferdig med fotballen ennå, og satser på å bidra med det jeg kan for Røa i 3.-divisjon, sier Wæhler.

I Røa spiller allerede hans kone, Kristine Edner Wæhler, en sentral rolle på damelaget i Toppserien.

- Jeg kommer til å følge med Skeid og blir nok å finne på Bislett neste sesong, avslutter Thomas Wæhler.

Facebook    Deli.cio.us    Digg    StumbleUpon   

Copyright © 2019 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as