Seier i andre kamp i Adidas cup

Skrevet av Per Harald Fredriksen søndag 05. mai 2013 21:01

Etter en sterk 7-0 seier over Nordstrand i siste seriekamp, var det klart for andre kamp i Adidas cup. Motstander denne gangen var Stange. Skeid åpnet bra og la presss på Stange fra start. I perioder vartet jentene opp med flott spill. Hver gang vi kom frem på kantene ble det skapt farlige sjanser foran Stange sitt mål. Dessverre rotet vi oss i perioder inn i midten og det ble tilløp til "flipper-fotball", men så ble Samira spilt fri på kanten tok noen steg la ballen utagbart i motsatt hjørne av Stange sin keeper. Velfortjent Skeid-ledelse. Andre omgang fortsatte som den første. Skeid presset og skapte farlige situasjoner hver gang vi kom frem på kantene. Etter litt klabb og babb klarer Amailie å få skutt og ballen fyker inn. 2-0 til Skeid. Presset fortsetter, men Stange har noen gode og raske spillere. Det er derfor farlig hver gang de kommer på løp. Midtveis i 2. omgang lykkes det for Stange og brått er det 2-1. Allikevel var aldri seieren ordentlig truet og Skeid vinner en velfortjent seier. Dette gir et godt utgangspunkt. Vinner vi de to siste kampene, så er vi videre til cup-spillet.

Skeid stange
 

Seier også i andre seriekamp

Skrevet av Per Harald Fredriksen søndag 28. april 2013 20:04

Onsdag 24. april var det klart for sesongens andre seriekamp, og vi var spente på om vi klarte å følge opp den flotte serieåpningen i kamp mot Lambertseter. Kampen åpnet litt nervøst, men Skeid tok føringen. Første omgang endte 1-1, noe som ikke sto i forhold til banespillet. Andre omgang satset vi friskt og fikk også bedre uttelling på sjansene. Vi økte raskt til 3-1 og 4-1 før Lambertseter reduserte til 4-2. Deretter satte vi spikern i kista med 5-2. Det var en fortjent seier til Skeid. Vi fikk ikke alltid til banespillet slik vi vet vi kan og Siv ønsker, men i perioder var det godt spill. Det mest gledelige var at fem forskjellige jenter scoret og at jentene selv tok initativ til og gjennomførte taktiske grep på dødballer. Skeids beste denne gang var nok Amalie som var en konstant trussel mot Lambertseter med gode driblinger, rykk og løp.
 

Første kamp i Adidas cup endte med tap

Skrevet av Per Harald Fredriksen søndag 21. april 2013 21:18

Fredag 19.4 tok vi imot Brumundal til første kamp i seriespillet i Adidascup. Brumundal har et sterkt J99 lag som er tilnærmet ubeseiret siste året. Dette så ikke ut til å påvirke Skeidjentene, som startet kampen optimistisk og la et lite press på Brumundal. Utover i første omgang kom Brumundal tilbake og tok over kampen. Det var ikke ufortjent at de gikk opp i 1-0 ledelse ca 20 minutter ut i omgangen. Presset fortsatte ut omgangen. Andre omgang var såvidt i gang før Brumundal økte til 2-0. Det presset de etablerte i siste halvdel av første omgang fortsatte i andre, og midtveis i omgangen satte Brumundal inn nok et mål og økte til 3-0, noe om også ble sluttresultatet. Vi møtte et meget godt lag som bør ha gode muligheter til å nå langt i turneringen, men vi skal heller ikke være misfornøyd med egen innsats. Vi klarte å etablere et press på Brumundal i innledningen av kampen, og stå i mot selv under kanskje tøft press. Brumundal presset oss ofte til å gjøre feil i oppspillet, men klarer vi å øke presisjonen i pasningspillet litt så bør vi også kunne by enda bedre motand i kamper som dette. Det skal bli spennende å se fortsettelsen i turneringen. Skeids dominerede spiller i kampen var nok Thale som jobbet hardt hele tiden og ryddet opp over alt på egen halvdel. Helle og Mathilde gjorde også sine saker bra i hver sin omgang i mål. Vi gleder oss til fortsettelsen.    
 
 

Strålende åpning av seriespillet

Skrevet av Per Harald Fredriksen torsdag 18. april 2013 09:32

Korsvoll var gjester i sereåpning for J99 på Nordre Åsen den 17. april. Kampen åpnet forsiktig, men etterhvert la våre jenter et sterkt trykk på mostanderne. Jentene vartet opp med lekkert spill av godt Skeid-merke og det var egentlig aldri tvil om hvor seiren skulle havne. Resultatet ble til slutt 5-0, noe som bør ha gitt jentene selvtillit og tro på seg selv inn mot første Addidas cup kamp førstkommende fredag. Vi oppfordrer alle som vil se trekanter, vingraid og sugende tacklinger og kjenne sin besøkelsestid og møte opp på Nordre åsen fredag 19.4 kl 19:30.  

 

Respektabel innsats i Drammen cup

Skrevet av Per Harald Fredriksen søndag 14. april 2013 19:12

 
 

Side 1 av 2

Copyright © 2018 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as