Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Sommercup13

Adidaskolleksjon 2013

gratis-jentetrening-hver-uke-knapp
Grasrotandelen
toalettpapir-knapp
soccerwave-190px2

Rød og blå tråd gjennom Skeid

Skeid utvikler barnefotballtrenere med topp kvalitet. På lørdag lærte de mer om Skeids felles prinsipper i trening og kamp. Les mer om trenerkurset lørdag 9. mars på dittoslo.no.

Skeid har i to år jobbet med å skape en sammenheng i treningsarbeidet og en felles spillestil for hele klubben. Alle trenerne i klubben er nå del av ett opplegg der man trener med mange av de samme øvlesene fra 4 år og opp til A-laget. Øvelsene er selvfølgelig justert til forskjellige alderstrinn og ferdigheter, men alle treninger i klubben er nå systematisk organisert slik at Skeid utvikler spillere som lærer seg ett felles spillesystem.

cup Hybraten 5

Med faste roller som man begynner å øve på fra man er 4 år, vil man få en forutsigbarhet i hvordan man spiller med andre Skeidspillere uansett hvilket Skeidlag man spiller for. Barna skal lære seg flere roller, så spesialiserer man seg etter hvert som man bli eldre.

Skeid har en ramme for hva slags formasjoner klubben skal bruke, men rammen er fleksibel og kan tilpasses lagenes spillere og motstanden man møter. Det er hvordan man fungerer i formasjonen, som alle spillere og trenere i Skeid skal ha en felles forståelse av.

Grunnprinsippene i alle rollene er egenskapene; hurtighet og retningsforandringer, handlingshurtighet, pasning og mottak i bevegelse, 1 mot 1 egenskaper i forsvar og angrep og evne til å bruke begge ben.

Om noen ønsker å få en mer detaljert innføring i Skeids rollebeskrivelser og treningsøvelser kan man ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen . Følg også med på www.skeid.no for invitasjoner til fremtidige kurs i "En ny verden"-prosjektet.

hallvar 9.3

Lørdag 9. mars var det over 40 foreldretrenere fra Skeidlagene under 12 år som trosset snøføyka og hadde teoretisk og praktisk opplæring. På bildet ser dere Hallvar Thoresen som instruerer gutter fra 2002-årgangen. Thoresen bruker også mye tid på å lære opp Skeids trenerkoordinatorer. Skeid har profesjonelle trenerkoordinatorer på hver årgang fra 4 til 12 år, som skal hjelpe Thoresen å følge opp prosjektet fra uke til uke på treningsfeltet.

Takk til spillerne som var med på lørdag for bra innsats og stor læringsvilje.

G02gutter portrett

 

Copyright © 2019 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as