Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Sommercup13

Adidaskolleksjon 2013

gratis-jentetrening-hver-uke-knapp
Grasrotandelen
toalettpapir-knapp
soccerwave-190px2

Bli fotballtrener i Skeid

grei_Photo11

Lagene som mangler trener er A-laget for damer og juniorjentene i interkrets, jenter 16 år, gutt junior 2. div. og gutt 15 år 2. lag.

I tillegg til trenere for våre ordinære lag ønsker vi å komme i kontakt med ambisiøse trenere som vil spesialisere seg innen fotballopplæring og personlig utvikling hos barn og ungdom fra 5-16 år.

Skeid legger opp til at det skal være en ansvarlig trenerkoordinator på hver årgang på våre lag fra 8 til 12 år. Disse koordinatorene skal danne en utviklingsgruppe der vi ønsker at medlemmene av gruppa skal utvikle sin egen kompetanse og kompetansen hos Skeids frivillige trenerapparat(foresatte).

Skeid ønsker å være ledende i Norge når det gjelder det faglige grunnlaget for hvordan man jobber med læring, mestring, trivsel og utvikling hos barn. Klubben ønsker å knytte til seg mennesker med ulike faglige og personlige egenskaper, slik at man får en gruppe der man utfyller hverandre, og er i stand til å utfordre og støtte hverandre til å oppnå både personlig og organisasjonsmessig utvikling.

Det er et krav for en årgangstrener at du har et langsiktig perspektiv på din tilknytning til Skeid. Du bør ha sterk tilknytning til Oslo eller omegn, slik at sjansen er stor for at du vil befinne deg i en fornuftig avstand til Skeidbanen i flere år.

For å få kontinuitet i arbeidet blant de årgangsansvarlige bør de som blir ansatt være tilknyttet Skeid i minimum 2 år. Det er et pluss om du føler tilhørighet til Skeid enten som tidligere spiller, tidligere trener eller supporter. Skeid ønsker helst å komme i kontakt med personer som har, eller er i ferd med å ta formell utdannelse i enten pedagogikk, psykologi, coaching og ledelse, sports management, idrettsbiologi, trenerrollen, idrettsvitenskap, fysisk aktivitet og helse, lærer/førskolelærer, sosiologi eller andre utdannelser som kan være relevante for læring og utvikling hos barn og unge.

Formell utdannelse er ikke et krav. Skeid har hatt årgangstrenere på 3 årganger i 2009/2010-sesongen. Resultatene av dette arbeidet har vært meget oppløftende.

Søkere bør være over 20 år. Vær obs. på at store deler av arbeidet vil gå ut på opplæring og organisering av frivillige foresatte. Informasjon om kompensasjon vil bli gitt ved kontakt.

Kjetil Rohde
Idrettskoordinator Skeid
mobil: 98 43 04 27
epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Copyright © 2019 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as