Seier i andre runde i Adidas CupSkeidgutta måtte til kamp med en god uke med trening bak seg, og masse selvtilit.
Vi ble enige i gardeoben før kamp at vi ikke skulle legge oss på laur bærene på tidligere resultater og prestasjoner men at vi skulle spille mye bedre idag, og vise hva vi er gode for i kamp. 

1. omgang.

Vi starter kampen godt, hvor vi styrer kampen fra første stund, noe vi skal ha hjemme på Nordre Åsen. Til tider sliter Strømmen stort med å flytte beina raskt nok på grunn av vært gode og stabile pasningspill annført av en god midtbane. Vi kommer til en del halv sjansjer i starten av kampen men, målet kommer ikke før en Strømmen spiller må ty til uloveligheter inne i deres 16meter. Hvor vi kommer til mange store sjanser og til slutt handser en Strømmen-spiller og vi får et soleklart straffespark. Ebrima tar ansvar og banker inn en 1-0 ledelse til Skeid-gutta bak en sjanseløs Strømmen keeper. Etter at vi har tatt ledelsen kontrollerer vi kampen og holder ballen bra i laget slik at Strømmen spillerene blir løpende mye imellom. Vi presser Strømmen spillerene lenger og lenger hjem på sin banehalvdel og med en litt mer bestemt dommer skulle Strømmen ha blitt redusert til 10 spillere like før pause, hvor samme spiller som lagde staffen skulle fått sitt andre gule kort for dagen og marsj ordre. Vi går da til pause med tallene 1-0 i skåringsprotokollen og 11 man på banen hver.

I pausen.

Pausen bruker vi godt og forteller oss selv at viss vi fortsetter som i 1omgang vil vi ta med oss 3 poeng og få flere gode målsjanser, og bestemmer oss for å ikke sleppe oss ned.

2. omgang,

2. omgang starter med ett smell, hvior vi banker inn 3 mål på under 5 minutt. Det hele starter med et flott raid av Skeids C.Ronaldo(Ebrima) som banker ballen opp i netttaket fra skråtthold. Så er Marius frempå ved 2 anledninger og setter skåring nummer 3 og 4. Da står det alt 4-0 til Skeid-gutta etter bare 5 minutterspill av andre omgang. Etter en fyrverkeri av en start på andre omgang, roes spillet litt ned og kampen går inn i en fase hvor vi holder ballen trygt i laget og kontrollerere kampen. Midtveis i andre omgagen er Marius frempå igjen og fullførere en EKTE hatrikk og setter inn 5-0, og den siste spikeren i Strømmen kista er slått ned og kampen er så si avgjort.
Vi slipper oss naturlig litt ned etter 5-0 skåringen og slipper da Strømmen inn i kampen en liten stund noe som resulterer i at Strømmen får sitt trøstemål og det står 5-1.
Etter Strømmen sitt trøstemål er vi farlige på ved en rekke anledninger og kommer får mange corner på rad, som til slutt får resultater hvor Simon rager høyest og header inn 6-1, bed et vakker kontrolert hodestøt.
Men det skulle vise deg at Marius ikke var ferdig med å skåre og setter nok en gang en ball bak Strømmen keeperen og fast setter slutt resultatet til 7-1

SA-SA-SA!

Mål:
1-0: Ebrima
2-0: Ebrima
3-0: Marius
4-0: Marius
5-0: Marius
5-1: Strømmen
6-1: Simon
7-1: Marius

Copyright © 2018 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as