Lokaloppgjør: Kjelsås-Skeid 0-2

Skeid-gutta tok den korte turen bort til Kjelsås stadion for å hente hjem 3 nye poeng i årets andre seriekamp.


1. omgang
Vi bestemmte oss i garderoben før kamp at vi skulle gå ut i et vanvittig tempo, hvor vi skulle presse høyt og stresse Kjelsås-spillerne tidlig. Vi starter kampen som avtalt hvor vi står høyt og forsøker å gjenvinne ballen høyt oppe i banen, men Kjelsås klarer å spille seg fint og rolig ut av vårt press uten stor vanskeligheter. Det kom tidlig frem at Kjelsås var et ballsikkert lag, som likte å holde ballen i laget, og vi blir av denne grunn løpende til tider mye imellom og sliter med å få satt vårt preg på kampen. Kjelsås styrer mye av spillet i 1. omgang, men sliter med å komme til de store sjansene. Noe vi skal ha ros for er hvor gode vi er en mot en og vi klarer å avverge det Kjelsås kom med. Mathias og Eirik (01) styrer backrekka vår godt og er solide i duellspillet slik at Kjelsås ikke kommer til alt for mange store sjanser. 
Når 1. omgang har satt seg begynner vi å komme mer og mer inn i kampen, og kommer til mange store sjanser ved Simon og Anthony som løper seg frie i bakrom ved et par anledninger, og med litt mer hell kunne vi ha gått til pause med en ledelse, men dommeren blåser av kampen til 0-0.

Pausen.
Vi forsøker å ta tak i det vi slet med og bestemmer oss for å begynne å spille det gode spillet vi har vist i tidligere kamper.
I pausen kommer Joel inn for Genc og Fredrik inn for Marius.

2. omgang
Skeid-gutta tar tak i kampen med en gang og vi kommer oss mer og mer inn i kampen, hvor vi har en periode hvor vi styrer banespillet for første gang i kampen hvor vår midtbane tar godt tak i kampen, men målet uteblir.  Midtveis i 2. omgang kommer Kjelsås til et par store sjanser på en corner og et langskudd som smeller i tverrliggeren, men en god Christopher redder mesterlig og holder oss inne i kampen. 
Etter en liten periode med stort trykk mot vårt mål, begynner Kjelsås-spillerne å bli slitne og vi starter å styre kampen igjen. Mye fordi vi begynner å spille slik som vi har trent på og vi gjør flere gode valg med ballen. Vi begynner å løpe mer med og uten ball, og kommer da til mange gode målsjanser. 
Så løsner det for Skeid-gutta, Kasper tar med seg ballen fint forbi 2-3 Kjelsås-spillere og fosser mot målet og lobber vakkert inn 0-1 ledelsen, til stor jubel blant de 10-12 oppmøtte Skeid-supporterene. Når vi først har fått det første målet, dominerer vi spillet stort og pressser Kjelsås laget langt inn på deres egen banehalvdel. Spikeren i kista kommer når Marius (som akkurat har kommet inn på banen igjen som spiss) hamrer inn 0-2-ledelsen på fantastisk vis. Etter 0-2 skåringen har vi god kontroll på kampen og holder ballen trygt i laget, og det kunne fort ha kommet flere Skeid-mål, men det ender med en god 0-2 seier til Skeid gutta på Kjelsås Stadion. 

Vi takker alle oppmøtte Skeid-supportere for støtten, og gleder oss til neste kamp.

Mål:
0-1 Kasper
0-2 Marius

SA-SA-SA

Copyright © 2019 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as