gratis-jentetrening-hver-uke-knapp

Kontakt damelaget og juniorlag 2013

Skrevet av Steinar Sæthre tirsdag 05. mars 2013 12:25

Her finner du kontaktinfo for Skeid-damene og juniorjentene våre.

Les mer: Kontakt damelaget og juniorlag 2013

 

Dommere til Vt11, 20. og 21. oktober

Skrevet av pib mandag 17. september 2012 16:07

Følgende dommere er satt opp: (lørdag) Kristine W / (søndag) Camilla, Marlen, Nadine,  Anne Louise, Ane Sofie og Christina.  Fire kamper på hver, vel 2 timers jobbing. 


Sjekk kampoppsettet her

(se nederst i regnearket - en fane for lørdag og en for sluttspillet på søndag)

Les også dette notatet om dømming

 

For andre gang på rad taper vi 2-3 etter ledelse 2-0

Skrevet av Per Ivar fredag 17. august 2012 16:49

Når vi for andre gang på rad taper 2-3 etter å ha ledet 2-0 gir det grunn til litt refleksjon.  Her tror jeg vi må gå i oss selv når det gjelder prioriteringer, kollektivt ansvar og moral.  Trener vi nok (tilbudet er der) og har vi rett fokus når vi går på banen.  Siste kamp før ferien ledet vi 2-0 mot Lyn, men også der tapte vi 2-3.  Nå skjedde det igjen mot Asker.   Tilfeldig?  Lyn kalkulerte med at de relativt sett ville komme sterkere mot slutten (ble sagt før kampen).

Allerede til helgen kommer en mulighet til å vise hva vi er laget av.  Motstanderen er enda bedre, og jeg håper at alle er innstilt på å vise seg fra en bedre side.  Kondisjon bygger man ikke over natten.  Desto viktigere er det at kollektivet fungerer.  Vær til stede i kampen!  Vi hadde noen nye konstellasjoner på banen i går.  Søndag er de litt mer samkjørt.  Et fungerende kollektiv starter med at hver og en tar ansvar for seg selv.  

Kom igjen jenter!  Full gutsing på søndag og ta ansvar for laget!

Vær stolt! Stå på!

 
 

Sommerpause frem til mandag 9. juli

Skrevet av GORDON BANKS ;-) lørdag 23. juni 2012 09:39

Ettersom vi fikk flyttet Asker-kampen til over sommeren tok vi i går en beslutning om en treningspause frem til mandag 9. juli.  Jeg vil ta en opptelling på hva vi da har tilgjengelig av spillere.  De som ønsker å trene på eget initiativ i denne perioden kan kontakte Per Ivar slik at vi kan få gjort tilgjengelig utstyr.  Kanskje kommer det treningsprogram på SMS i løpet av sommeren.....følg med  ;-)  God sommer!
 

4. div: Tap 2-6 mot ØHIL, men mye bra i kampen....

Skrevet av pi søndag 17. juni 2012 22:34

En bra levert kamp av våre spillere mot tabeltopp ØHIL.  Vårt unge lag med 2x97, 3x96, 2x95, 91, 92, ingen innbyttere og noen småskader i startellever holdt strukturen bra og leverte i perioder en god kamp. Til pause med 0-2 men vi hadde flere store sjanser til å score. Nærmest var Guro i tverrligger.  Kampen ble avgjort i andre omgangs første halvdel.  Uten innbyttere ble det stadig tyngre å stå imot.  Mot slutten jevnet det seg ut og vi kom mer med i kampen igjen.  Måscorere ble våre to eneste født før 1990, Guro og Ane.

 
 

Side 1 av 32

Copyright © 2019 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as