Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Adidaskolleksjon 2013

gratis-jentetrening-hver-uke-knapp
Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

Skeid Jentecup

Siste: Klikk her for infoside med kampoppsett og mer turneringsinfo. (Se vedleggene på siden du kommer til.)

Skeid Jenter har gleden av å invitere jentelag i 12-årsklassen (født etter 1/1 2000) til vår ”Velkommen til 11’er” cup helgen 20.-21. oktober 2012. Det er fjerde gang vi arrangerer denne cupen, og dette har vært en stor suksess.

Denne cupen markerer overgangen fra barnefotball og 7’er til 11’er fotball med tabeller og resultatlister. Vi behandler lagene som 13-års lag, og det er innledende kamper og deretter A, B og C sluttspill med resultatlister og lag-premier til de tre beste lagene. Vi prioriterer et godt sportslig tilbud til alle lag med 6 kamper på kunstgress (innledende kamper pluss sluttspill). Alle lag vil få kamper både lørdag og søndag.

BANER

Kampene foregår på 3 kunstgressbaner. Banene ligger på:
Skeidbanen(Nordre Åsen Idrettsanlegg)

Kjelsåsveien 9, 0488 Oslo

 

KLASSEINNDELING
Jenter 12 år, født etter 1.1.2000, er eneste klasse.

For klubber som stiller flere lag: Vi aksepterer lån av spillere mellom lag i samme klubb der dette er nødvendig for å stille lag med et par innbyttere, men ber om at det IKKE lånes spillere for å "toppe" lag.

Bruk av inntil 3 overårige spillere er tillatt der dette enten er nødvendig for å kunne stille lag eller der de aktuelle spillerne spiller fast som overårige på laget. Arrangør kan gi dispensasjon til bruk av flere overårige spillere.

 

PÅMELDINGSAVGIFT OG DØMMING

Prisen på turneringen er kr 1500. Eventuelt 400 kr ekstra dersom laget ikke stiller dommer.

 

DØMMING

Alle lag bes om å stille med en dommer som kan dømme 2 kamper. Vi krever ikke formelle kvalifikasjoner som dommer, men en person som er kompetent til å dømme på dette nivået. Dette vet lagene best selv, ut fra erfaringer. Dommeren vil bli satt opp på kamper i tilknytning til eget lags kamper. Alternativt kan laget kjøpe seg fri fra denne oppgaven for kr 400,-. Basert på tidligere års tilbakemeldinger vil vi vektlegge at dommerne skal være veldig tydelig i kommunikasjonen; lyd i fløyte, signal med armene, være pedagogisk orientert i forhold til spillerne m.v. Laget må selv påse at dommeren de stiller med skiller seg fra de spillende lagene rent fargemessig – evt. med bruk av vest.

 

OVERNATTING

For eventuelle tilreisende lag kan vi anbefale Haraldsheim Vandrerhjem som er nærmeste nabo til Skeidbanen. Se http://www.haraldsheim.no

 

PÅMELDING
Påmelding på denne linken:

http://www.cupassist.com/11er2012

(Skriv i kommentarfeltet her om laget ikke kan stille med dommer)


KONTAKT

Ina Andreassen, Idrettskoordinator i Skeid

Tlf: 922 36 364

Epost: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Påmelding innen 15. september 2011

 

BETALING

Se info om betaling ved påmelding på cupassistløsningen (http://www.cupassist.com/11er2012) eller bruk denne betalingsinformasjonen:

Overfør deltageravgift på kr. 1.500,- pr. lag (eller kr. 1.900 for lag som ikke stille med dommer) til bankkonto 1645.16.13611. Merk innbetalingen ”Skeid Jenter Velkommen til 11‘er” og navn på klubb/lag.

 

Copyright © 2019 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as