Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Adidaskolleksjon 2013

Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

NM 3. runde: Imponerende seier i Skien

Odd-Skeid 0-2 (0-0)
0-1 86 min Bruno ass. Kamyar
0-2 90 min Balraj ass. Isaac

Idar, Ridouan, Markus, William, Janath, Bruno, Dreni, Fredrik (Hassan 45), Kamyar, Daniar(Balraj 45), Henrik (Isaac 70)

Kampen åpner med et trykk fra hjemmelaget. De angriper mye mot sin venstre side og yngstemann, Ridouan, har nok å henge fingrene i. Utrolig god læring. På motsatt side er Janath tryggheten selv. Vi spiser oss, sakte men sikkert inn i kampen. Mange dueller og vi legger ned en enorm innsats over hele banen, men spesielt i midtbaneleddet. Utover i omgangen får vi også mer ro med ball, med Bruno som viktig, men blir for unøyaktige når vi har sjansen til å produsere noe det lukter litt av. Kamyar er nære, etter en corner fra Dreni. Minuttet etterpå er Henrik ballkunstner og drar seg langs linja, spiller ut 45 til Fredrik, men Odds svært gode keeper, redder mesterlig. En enorm sjanse etter flott spill.

Den andre omgangen er tatt fra øverste hylle. Vi tar vare på ballen og spiller god fotball. Sjanser produserer vi også. Både Balraj, Hassan, Bruno og Henrik stoppes av en fabelaktig Odd keeper. Hassans inntreden i laget løfter den offensive kvaliteten og med Balraj sine gode løp skapte vi trøbbel for hjemmelaget. Vi møter et godt lag i dag og kampen sto og vippet helt til siste minutt. Odd har mye fart i laget og er flinke i spillvendingene, med presisjon og ett touch spill. De er også nære ved et par anledninger, med Idar ruvet bak der i dag, med god hjelp fra Markus og William. Vi er skumle på dødballer heler kvelden, og da Bruno stanger inn 0-1 er ikke dette ufortjent. Godt slått fra Kamyar. Like etter er Odd nære utligning, men Idar gjør en fabelaktig beinparade. Da vi på overtid spiller Isaac i gjennom avgjøres kampen. Han runder keeper, men blir blokkert. På returen finner han Balraj, som på åpent mål, setter ballen i mål. 0-2 og videre fra 3. runde.

En fabelaktig lagseier, der hver og en spiller opp mot sitt potensiale. Da er vi vanskelig å slå!

Copyright © 2018 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as