Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Adidaskolleksjon 2013

Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

Tap mot Sarpsborg

Skrevet av Ørjan Valla torsdag 27. juni 2013 20:48

Det så ut som flere av spillerne hadde tatt ferie en uke for tidlig, i steden for å seile fra Sarpsborg med ti poeng, har vi de nå fire poeng bak oss. Tap 0-2 i en kamp der vi ikke kommer opp på akseptabelt nivå. Den positive kommunikasjonen, kynismen og overskuddet, som har preget oss i mange matcher, var fullstendig fraværende. Vi prøver heller å sette opp småspill, uten at vi er i nærheten å være gode nok. Presisjonen er svak og valgene tar vi alt for sent. Omstendelig uten å ha noe som helst plan. Synd, men sant. De får gangene der vi gjør ting vi har øvd på produserer vi noe som er i nærheten av godt angrepsspill. Det er positivt. Vi slipper inn mål etter 2 min og 1 min før pause. Begge etter svakt forsvarsspill. Dette gjør at Sarpsborg får ligge å vente på oss, godt organiserte og vasse på kontringer. Dette som har vært vår styrke denne våren. En vårsesongen preget av flere oppturer, men også noen smeller er historie. Nå har hver enkelt ansvaret for egenaktivitet i sommer, som skal heve oss ytterligere inn mot en tøff, men lærerik høstsesong.

Mer om kampen kommer...
 

15. serierunde: Skeid-Sarpsborg 08

Skrevet av Ørjan Valla torsdag 27. juni 2013 06:43

Oppmøte 17.30. Kampstart 18.45 på Nordre Åsen.

Troppen:
Idar, Markus, William, Sean, Janath, Hassan, Jens, Marcus, Amadou, Balraj, Henrik, Daniar, Isaac, Erik og Jonas.

Vel møtt!
 

Møter Brann i junior-NM

Skrevet av Steinar Sæthre tirsdag 25. juni 2013 10:23

odd-g19-skeid-g19-nm3-juni-13Junior Elite får hjemmekamp mot Brann i 8.delsfinalen i NM. Kampen spilles etter sommerferien.

Les mer: Møter Brann i junior-NM

 

Uke 26

Skrevet av Ørjan Valla søndag 23. juni 2013 17:47

Mandag: trening på Nordre Åsen. Oppmøte 15.45. OBS! Nytt tidspunkt.
Tirsdag: B-kamp mot Langhus. Vi trenger sjåfører til kampen. Felles avreise fra Nordre Åsen 18.40. Kampstart 20.15 på Langhus.
Troppen: Amadou (keeper), Andreas, Markus, William, Michael, Håkon, Daniar, Patrick, Fredrik, MarcusJ, Isaac, Balraj, Hassan, Yordy, Kamyar, Jonas(?)
Forfall meldes snarest! Endringer kan komme!
Onsdag: trening på Nordre Åsen. Oppmøte 15.45. OBS! Nytt tidspunkt.
Torsdag: G19 kamp mot Sarpsborg 08. Troppen: Idar, Markus, William, Sean, Janath, Jens, Hassan, Henrik, Amadou, Balraj, Kamyar + flere fra tirsdagskampen

Sommerfri til 22.juli etter endt kamp mot Sarpsborg 08!
 

Uavgjort mot Bærum!

Skrevet av Ørjan Valla fredag 21. juni 2013 21:18

Tre stolpeskudd fra oss. Jevn kamp, som bølger fram og tilbake. En innsats som er forbilledlig. I dag hadde vi fortjent tre poeng. Likevel er prestasjonen så god at vi må si oss fornøyd med gjennomføringen. Torsdag 27.juni, kommer Sarpsborg 08 til Nordre Åsen i siste kamp før ferien.

Les mer: Uavgjort mot Bærum!

 

Side 1 av 34

Copyright © 2019 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as