Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

Skeid avsluttet vårsesongen med stil

Det ble aldri spennende på Nordre Åsen i dagens seriekamp mellom Skeid og Bøler. Til det var klasseforskjellen på lagene for stor. Da dommeren blåste av kampen sto det hele 8-0 til Skeid, og det var ikke et mål for lite.
 
Siden hovedtrener Kjell Sverre Hansen Wold var på Kypros for å skaffe seg litt farge, så var det assistenttrener Petter Halvorsen som hadde ansvaret for laget i den siste seriekampen før sommerpausen. Motstander var et Bøler-lag som har slitt voldsomt på banen denne sesongen, og som kun sto med tre poeng på de elleve første seriekampene. Det skulle ikke bli flere poeng etter dagens kamp.

Stor dominanse
For man så tidlig at dette var en kamp som kom til å handle om spill mot et mål. Skeid var ikke helt på topp innsatsmessig og det kunne se ut som Skeid sparte på kruttet og var fokusert på sommerpausen som skulle komme, men det hindret de likevel ikke i å dominere i samfulle 90 minutter mot et ungt Bøler-lag.

Vi måtte vente helt til det 29. minutt før den første ballen lå i nota. Før den tid hadde både Henrik Salveson og Martin Vethe testet Bøler med skudd og heading. Det var Abdi Hussein som ble dagens første målscorer, da han satte ballen i mål på bakre stolpe etter en god corner fra Stian Kristoffersen.

2-0 kom ikke mange minuttene etter, og igjen var Kristoffersen involvert. Et godt frispark ble reddet av keeper som måtte gi en farlig retur, og det var Villiam Strømme på rett plass.

Skeid kunne fort ledet med mer til pause, men den velkjente inneffektiviteten hindret flere mål før dommeren blåste til pause.

Flotte mål i andre omgang
Andre omgang startet med at Bølers keeper klarte og skade seg da han landet skjevt etter å ha plukket en høy ball, men han valgte og fortsette litt til. Men da Villiam Strømme la på til 3-0 etter 60 minutter måtte den tapre keeper gi seg, og en utespiller måtte ta plassen i mål, da Bøler ikke hadde noen reservekeeper på benken.

Dette skulle dog vise seg og ha lite å si for resultatet, for Skeid fortsatte dominansen. 4-0 kom etter at en Bøler-spiller var uheldig og sparket ballen i eget nett etter et hardt innlegg langs bakken, mens Henrik Salveson la på til 5-0 på en knallhard markkryper. Salveson fikk også æren av å sette kampens sjette mål etter 83 minutter, etter en pasning fra Stian Nikodemussen.

Men Skeid var ikke ferdig, og innbytter Dreni Ademaj fikk lønn for strevet med to scoringer i løpet av de fem siste minuttene. Spesielt på det siste målet viste Ademaj utsøkt ro med ballen da han fikk sjansen alene med keeper på 16 meter, og satte ballen enkelt ned i hjørnet. Dermed kunne Skeid juble for 8-0-seier når dommeren blåste av kampen.

Hvem imponerte?
Flere på tribunen lot seg imponere over Jens Rongved. Han er kanskje liten av vekst, men viste utsøkt teknikk og stor fotballforståelse. Når Rongved er i form er han fryktelig vanskelig og ta ballen fra. Stian Kristoffersen sto for flere målgivende pasninger i kampen, og hans rutine blir veldig viktig for et Skeid-lag som skal jage opprykk etter sommeren.

Da venter tøffere kamper enn dagens forestilling.

KAMPFAKTA:
Skeid – Bøler 8-0 (2-0)
3. divisjon
Nordre Åsen kunstgress
Tilskuere: ca.75

1-0 Abdi Hussein (29)
2-0 Villiam Strømme (33)
3-0 Villiam Strømme (59)
4-0 Selvmål (61)
5-0 Henrik Salveson (73)
6-0 Henrik Salveson (83)
7-0 Dreni Ademaj (84)
8-0 Dreni Ademaj (90)

LAGET:
Idar Nordby Lysgård – Aksel Guerra, JoA Gundersen, David Lundström, Espen Røisland – Abdi Hussein, Stian Kristoffersen, Martin Vethe, Villiam Strømme – Jens Rongved – Henrik Salveson

GULE KORT:
David Lundström, Martin Vethe, Stian Kristoffersen, Espen Røisland

BYTTER:
60: Stian Nikodemussen for Abdi Hussein
68: Dreni Ademaj for Villiam Strømme
83: Tommy Armani for Jens Rongved

Facebook    Deli.cio.us    Digg    StumbleUpon   

Copyright © 2018 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as