Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

Ran på høylys dag

Skeid hadde fire skudd i tverrligger, tre gedigne sjanser i tillegg og omtrent alt av ballinnehav. Oslo City hadde én sjanse i tillegg til en svært billig straffe. Likevel var det bortelaget som stjal poengene på Nordre Åsen.

kamp oslocity
FOTO: Martin Holthe Johansen

Skeid tok kommandoen over kampen fra start og hadde ballen i laget i meget store deler av første omgang, og presset Oslo City bakover på banen. Allerede etter to minutter slo Stian Kristoffersen inn to gode cornere som Skeid kun var hårsbredder unna og heade i mål, og ikke lenge etter fulgte Bruno Leite opp med et fint dribleraid som nesten endte i en stor sjanse for hjemmelaget.

Bruno Leite sto for det meste av det som skjedde i første omgang offensivt, men havnet også i søkelyset på en noe negativ måte, da han stormet igjennom feltet til Oslo City etter 18 minutter, og falt i duell med en City-spiller. Dommeren valgte og gi Leite et gult kort for filming, noe som så riktig ut fra undertegnedes vinkel på tribunen.

brunoleite oslocity

Men Leite var ikke ferdig, og etter 31 minutter kom dagens første skudd i tverrligger, et kjempeskudd fra 17 meter som smalt i aluminiumen. Noen minutter senere var det Jens Rongved sin tur, som fikk et kjempeinnlegg fra høyre og var helt alene foran keeper, men volleyforsøket endte dessverre i et luftskudd.

Like før pause var det Leite sin tur nok en gang. Han driblet seg forbi Citys høyreback, avanserte inn i sekstenmeteren og skjøt fra en vanskelig vinkel, men traff tverrligger før ballen trillet ut på motsatt side.

Da dommeren blåste til pause sto det 0-0. Skeid hadde hatt flere sjanser og burde ledet, mens Oslo City hadde hatt lite og vise til.

corner oslocity

Dommeren i fokus
Skeid fortsatte og styre det som skjedde utpå kunstgresset, men slet i starten av førsteomgang med og skape sjanser. Oslo City la seg enda mer kompakt bakover på banen enn tilfellet hadde vært i første omgang, og hindret Skeid-spillerne rom til å angripe i. Det virket dog ikke å hindre Skeid etter 57 minutter.

Et flott innlegg fra høyre fant hodet til Leite, som headet kontant i tverrligger. På returen var Jens Rongved på pletten, men også han traff tverrligger. En gedigen sjanse!

Men så skjedde det som altfor ofte skjer når et lag dominerer en kamp: motstanderen scorer. En corner blir headet ned i hånda på Laco Smatana, som att på til har hånda helt inntil kroppen. Etter store protester fra Oslo City bestemmer dommeren seg etter 5-6 sekunders tenketid og blåse straffe, til stor frustrasjon fra Skeids spillere. Dommeren sto dessverre på sitt, og straffen ble satt i mål bak Lars Ove Løseth i Skeid-buret, og dermed var det bortelaget som tok en ufortjent ledelse.

brunoleite oslocity 2

Kjell Sverre Hansen Wold tok grep fra benken, og satte laget høyere på banen. Nasir Dernjani ble byttet inn etter flere kamper ute med skade for å skape mer vingspill, og den andre innbyttere Villiam Strømme var farlig frampå et par minutter senere, og tvang fram en god redning fra Oslo Citys gode keeper med tjue minutter igjen på klokka.

Samtidig som Skeid presset på framover ble det rom bakover, og Oslo City forsøkte seg på et par kontringer i løpet av de siste tjue minuttene av kampen. En av disse ble svært farlig, men Løseth sto fram med en god redning da Citys gode spiss fikk sjansen etter fint spill.

De siste ti minuttene handlet stort sett om et Skeid-lag som pumpet lange baller inn i feltet til Oslo City, men dessverre uten og skape de største sjansene. Dermed kunne Oslo City forsvare seg som de hadde gjort gjennom hele kampen, og til slutt juble for tre svært ufortjente poeng.

Skeid spilte ingen god kamp, men var likevel flere hakk bedre enn Oslo City og burde vunnet denne kampen med et par mål. Oslo City tok sin syvende strake seier i ligaen, men viste ingenting som tilså at det skulle være tilfellet. Alt i alt føltes dette som et skikkelig fotballran.

skuffelse oslocity

Neste kamp for Skeid er mandag 17. juni, borte mot Sarpsborg 08s andrelag.

KAMPFAKTA:
Skeid – Oslo City 0-1 (0-0)
3. divisjon
Nordre Åsen kunstgress
Tilskuere: ca.150

0-1 (60)

LAGET:
Lars Ove Løseth
David Lundström – JoA Gundersen – Martin Vethe – Espen Røisland
Stian Kristoffersen – Bruno Leite – Laco Smatana – Henrik Salveson
Jens Rongved
Adrian Thun

GULT KORT:
Bruno Leite, Espen Røisland og Jens Rongved

BYTTER:
Nasir Dernjani for Stian Kristoffersen
Villiam Strømme for Adrian Thun
Vegard Wrålid for David LundströmFacebook    Deli.cio.us    Digg    StumbleUpon   

Copyright © 2018 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as