Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

Seier på bortetur til Østfold


Skeid jaktet tre poeng i bortekampen mot Askim, og var flere hakk bedre enn hjemmelaget. Dermed ble de tre poengene med hjem tilbake til Oslo.

Etter den noe skuffende 1-1-kampen hjemme mot Rustad sist skulle Skeid reise seg i denne rundens kamp, borte mot Askim. Hjemmelaget hadde tapt samtlige tre hjemmekamper hittil denne sesongen, og fikk det vanskelig mot et Skeid-lag heltent på å vise seg fra sin beste side.

Corner er mål?
Skeid tok ledelsen allerede før minuttet var spilt. Anført av Skeidoksenes «cornerklapp» slo Stian Kristoffersen en god corner, og på bakerste stolpe sto Adrian Thun helt alene. Spissen hadde få problemer med å heade Skeid i en tidlig ledelse med et flott hodestøt!


SE BILDER FRA KAMPEN HER!


Skeid tok styringen i kampen fra start av, og båret fram av den tidlige ledelsen fortsatte de og produsere sjanser. Askim forsøkte etter beste evne og komme til sjanser, men det nærmeste de kom var to innlegg som kunne endt i en bedre skjebne med en bedre touch.

For det var Skeid som hele tiden var det farligste laget. Halvveis uti omgangen var Thun kun få centimetre unna og øke Skeids ledelse ved to anledninger, først etter et godt innlegg og så på et skudd som keeper holdt på å rote i bena på Nikodemussen. Etter cirka en halvtime klarte Henrik Salveson og få ballen i mål, men linjemannen annulerte for offside.

Like før pause økte Skeid ledelsen til 2-0. Adrian Thun kom stormende inn i feltet på venstresiden, og i duell med en Askim-spiller havnet begge spillerne i gresset. Dagens dommer valgte og blåse straffe på situasjonen, til store protester fra hjemmelaget. Uansett protester ble avgjørelsen stående, og Stian Kristoffersen var sikker som banken på straffesparket, og dermed kunne Skeid gå til pause med en god 2-0-ledelse.

Stålkontroll etter pause
I andre omgang var det i realiteten spill mot et mål. Askim forsøkte seg et par ganger, men forsøkene var stort sett ufarlige. Isteden så var det Skeid som produserte de største og farligste målsjansene.

Allerede etter to minutter av omgangen satte Skeid nok en ball i målet, denne gangen ved Stian Nikodemussen, men målet ble annulert for offside. Dette hindret ikke Skeid i å fortsette med det offensive spillet, og et par minutter senere stormet Adrian Thun igjennom hele Askim-forsvaret, men dundret ballen knallhardt rett på keeper fra 12 meter.

Thun skulle dog slippe og vente lenge på en ny scoring, nærmere bestemt i det 55. minutt. Da fant Stian Kristoffersen sin navnebror Nikodemussen med en genial pasning. Sistnevnte kom alene med keeper og satte ballen i stolpen, og da var Thun der han skulle være på returen. 3-0 til Skeid, og kampen var avgjort.

Skeid trillet kule etter dette og hadde full kontroll på det som skjedde på Askim stadion. Bruno Leite var i driblehumør og ertet på seg frustrerte motstandere som måtte ty til ufine midler gang på gang for å få han ned. Innbytter Abdi Hussein viste seg fram som en glimrende dribler ved et par anledninger på venstresiden, og midtforsvaret med JoA Gundersen og David Lundström hadde full kontroll på de få forsøkene som kom fra et tafatt
hjemmelag.

Like før slutt satt Skeidoksenes «cornerklapp» som den skulle, og Martin Vethe fikk æren av og heade inn kampens siste mål etter nok en god corner fra Kristoffersen. 4-0 endte det til slutt, og det var ikke et mål for lite. En svært fortjent seier, og tre nye poeng i boks for gutta i rødt og blått!

KAMPFAKTA:
Askim – Skeid 0-4 (0-2)
3. divisjon
Askim stadion
Tilskuere: Snaut 100

LAGET (4-4-2)
Idar Nordby Lysgård
Vegard Wrålid – JoA Gundersen – David Lundström – Espen Røisland
Stian Kristoffersen – Bruno Leite – Martin Vethe – Henrik Salveson
Stian Nikodemussen – Adrian Thun

GULT KORT:
Espen Røisland

BYTTER:
72 min: Aksel Guerra for Vegard Wrålid
80 min: Jens Rongved for Henrik Salveson
80 min: Abdi Hussein for Stian Nikodemussen

Facebook    Deli.cio.us    Digg    StumbleUpon   

Copyright © 2018 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as