Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

Poengdeling hjemme mot Rustad

Skeid spilte ingen god kamp da Rustad gjestet Nordre Åsen mandag kveld. Kampen endte uavgjort 1-1. 

Skeid hadde mye ball gjennom hele kampen, og særlig i andre omgang produserte laget etter hvert en god del muligheter. Men som så ofte før denne sesongen skorter det på effektiviteten hos Skeid-gutta.

Rustad på sin side tok godt vare på en av sjansene laget fikk i den første omgangen, og etter 10 minutters spill er det gjestene som tar ledelsen 1-0. Skeid spiller seg etter hvert fram til et par gode muligheter, men verken Henrik Salveson eller Stian Kristoffersen har fininnstilt siktet. Dermed går lagene til pause med Rustad-ledelse 1-0.

I andre omgang legger Skeid seg etter hvert høyere i banen og presser på for scoring. Hjemmelaget klarer imidlertid ikke helt å finne løsningen på hvordan Rustads høyvokste midtstoppere skal overlistes. Det blir slått mye langt opp på Skeids angrepsrekke, og de forsøkene klarer Rustad-forsvaret stort sett å rydde unna.

Men så i det 67. minutt, etter en periode med stort Skeid-press, tar Bruno Leite ansvar på midtbanen. Han fører ballen 25 meter før han slår en fin markkryper mellom Rustads midtstoppere til Vegard Wrålid. Skeid-vingen er iskald alene med keeper, og fikser en fortjent utligning. 1-1 på Nordre Åsen.

På slutten av kampen har begge lag muligheter til å avgjøre kampen. Skeid flytter mye folk framover i et håp om å ta ledelsen. Det åpner samtidig for Rustad-kontringer. Blant annet har bortelaget et skudd som går på innsiden av stolpen og ut til hjemvendte Sebastian Harung i Skeid-målet.

Men det blir ikke flere scoringer. Dermed ender det med poengdeling og uavgjort 1-1. På hjemmebane mot Rustad er ikke det et resultat Skeid kan være veldig fornøyd med dersom laget skal kunne kjempe om opprykk når høsten kommer.

Kampfakta
Skeid – Rustad 1-1 (0-1)
3. divisjon avdeling 1
Nordre Åsen kunstgress
Tilskuere: ca. 100

1-0 Rustad (10’)
1-1 Vegard Wrålid (67’)

Skeids lag: Sebastian Harung – David Lundström, Martin Valdemar Vethe, Jo Andreas Gundersen, Espen Røisland – Bruno Leite, Stian Kristoffersen, Abdi Hussein, Henrik Salveson – Stian Nikodemussen, Adrian Thun.

Bytter:
Vegard Wrålid for Hussein (45’)
Dreni Ademaj for Kristoffersen (81’)

Gult kort:
Jo Andreas Gundersen

abdi-frigg 
Etter et lengre skadeavbrekk startet Abdi Hussein (bilde) sin første kamp for Skeid på lenge. 

Facebook    Deli.cio.us    Digg    StumbleUpon   

Copyright © 2018 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as