Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

God kamp sikret tre nye poeng

Skeid var best i alt på Veitvet kunstgress, og kunne til slutt juble for 3-0-seier over Romsås og tre nye poeng.

 

Etter seieren over Sparta Sarpsborg for tre dager siden var Skeid i dag på plass på Veitvet Kunstgress for å jakte på en ny trepoenger. Motstander var Romsås, som på mange måter spilte på bortebane, siden deres egen kunstgressbane på Romsås er for liten for spill i 3. divisjon.

Kontrollert førsteomgang
De første ti minuttene av kampen var relativt rolige, og det virket som lagene følte litt på hverandre. Etter hvert tok derimot Skeid mer og mer over kampen, og etter 14 minutter kom kampens første scoring. En corner ble slått lavt inn i feltet, og spratt forbi alle før den havnet på høyrefoten til David Lundström, som hamret ballen i mål og til ledelse for bortelaget.

Like etter får Romsås plutselig en av sine få sjanser for kampen, og den var stor! Deres nr. 10 var etter litt klabb og babb plutselig alene med Lysgård i Skeid-buret, men sistnevnte vartet opp med en strålende redning. Der var Skeid heldige.

Resten av omgangen handler om Skeid. Etter 20 minutter la Henrik Salveson inn i feltet, og Nasir Dernjani var cirka et halvt hode unna og heade inn kampens andre mål. Snaue fem minutter senere var Adrian Thun frampå, mens han skudd fra fem meter ble reddet av Romsås sin keeper. På den påfølgende corneren headet Stian Nikodemussen like over. Tre store sjanser for Skeid i løpet av en fem minutters periode, og da dommeren blåste til pause etter 45 minutter var det ingenting og si på at Skeid ledet til pause.

Kontroversiell scoring?
Kun 2 minutter uti andre omgang kom Skeids andre scoring for kampen. Bruno Leite taklet til seg ballen, men i taklingen kunne det se ut som han fikk med seg ballen med henda. Linjemann signaliserte, men flagget ble vinket ned av kampens dommer. Leite avanserte med ball og klinte til fra 20 meter, et skudd som havnet i nota via keeper. Romsås-spillerne viste sin frustrasjon mot linjemann som følge av scoringen, men ble vinket vekk av dommer. Muligens hadde Romsås et poeng, men uansett skal man spille til dommeren blåser!

Skeid hadde hatt full kontroll på kampen, og det gode spillet fortsatte etter dette. Etter 57 minutter havnet dommeren i fokus nok en gang, da Adrian Thun regelrett ble sparket i brystet på vei mot mål, men ble vinket opp av dommer. En svak avgjørelse. Ikke mange minuttene etterpå er Thun frampå igjen, mens hans gode skudd fra 16 meter ble reddet av Romsås sin keeper.

5-6 minutter senere kombinerte Villiam Strømme og Jens Rongved glimrende på høyresiden, og innlegg traff Salveson med et skudd som gikk rett i stolpen. Nesten mål der!

For en scoring!
Etter 81 minutter kom dagens kremmerhus, og hvilket mål det var! Villiam Strømme mottok ballen på rundt 30 meter. Han så seg rundt, før han avanserte en meter og klinte til. Ballen føk som en prosjektil opp i krysset, fullstendig utagbart for Romsås' gode keeper. 3-0 på tavla, og for en måte og avslutte kampen på!

Like før slutt oppsto det unødvendige tumulter. Bruno Leite, banens gigant, hadde nok en gang blitt klippet ned av frustrerte Romsås-spillere, og en av disse sparket likegodt ballen knallhardt i Bruno som allerede lå nede. En fryktelig unødvendig reaksjon fra Romsås-spillerne, og i krangelen mellom Skeid og Romsås-spillere som oppsto ble det delt ut et kort til hvert lag. Sekunder senere blåste dagens dommer av kampen.

I dag gjennomfører Skeid en glimrende kamp lagmessig, og alle spillerne gir alt i alle dueller. Likevel føler jeg at Bruno Leites spill på midtbanen må trekkes fram. I dag var Leite rett og slett enorm i alt han foretok seg, og var banens suverent beste spiller. En stor kamp av vår unge midtbanespiller!

KAMPFAKTA:
Romsås – Skeid 0-3 (0-2)
3. divisjon
Veitvet kunstgress
Tilskuere: ca. 100

0-1 David Lundström (14)
0-2 Bruno Leite (47)
0-3 Villiam Strømme (81)

LAGET (4-4-2)
Idar Nordby Lysgård
David Lundström – JoA Gundersen – Martin Vethe – Espen Røisland
Nasir Dernjani – Bruno Leite – Stian Kristoffersen – Henrik Salveson
Stian Nikodemussen – Adrian Thun

GULT KORT:
Espen Røisland

BYTTER:

45 min: Jens Rongved for Nasir Dernjani
72 min: Villiam Strømme for Stian Nikodemussen
87 min: Simen Nordnes for Stian Kristoffersen

 

Facebook    Deli.cio.us    Digg    StumbleUpon   

Copyright © 2018 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as