Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

Ny tre-poenger på hjemmebane

Skeid slo Sparta Sarpsborg med 1-0. Seieren var fullt fortjent ut i fra spill og sjanser, og seieren burde vært større.

 

Det var knyttet stor spenning til gårsdagens kamp på Nordre Åsen. Etter 0-4 mot Oppsal forventet samtlige Skeid-supportere på tribunen å se et heltent Skeid-lag ute etter og bevise at de har noe og fare med i toppen av 3.divisjon. Og Skeid skuffet ikke.

Tok kommandoen fra start
Det var Skeid som tok styring over kampen. Laget holdt ballen i laget og presset motstanderne fra Sarpsborg bakover på banen. Nasir Dernjani hadde fått tillit på høyreving istedenfor høyreback til denne kampen, og takket for tilliten med å skape store problemer for Sarpsborgs forsvarsfirer ved flere anledninger. Både han, Stian Nikodemussen og Villiam Strømme kom til store sjanser den første halvtimen.

Etter 28 minutter kom kampens eneste mål. Et flott innlegg fra Strømme ble headet i mål av Dernjani. For oss på tribunen så det ut som ballen gikk utenfor da det virket som keeper forsøkte å skjerme ballen ut, men den snek seg inn i hjørnet, og dermed tok Skeid ledelsen med 1-0.

Skeid fortsatte å styre kampen ut til pause, og Sarpsborg var aldri truende. Isteden burde Skeid økt ledelsen like før pause etter et nytt raid av Dernjani på høyresiden, men innlegg føk utrolig forbi to-tre Skeid-spillere som ikke fikk dyttet en tå på ballen og inn i mål.

Ineffektivitet!
Kampbildet forandret seg ikke spesielt mye da dommeren startet andre omgang. Dernjani fortsatte med storspillet på høyresiden, og den sentrale midtbanen med Kristoffersen, Leite og Rongved fortsatte og styre kampen. Spesielt Rongved imponerte flere Skeid-supportere med sine imponerende pasninger og fotballforståelse.

I løpet av andre omgang hadde Skeid tre-fire store sjanser som alle burde vært mål. Stian Nikodemussen hadde en glimrende vending på sekstenmeteren og kun en god redning fra keeper hindret scoring. Villiam Strømme hadde et godt skudd etter en retur på en corner. Men omgangens største sjanse var det Bruno Leite som sto for, like før slutt. Et herlig dribleraid ble fulgt opp av et nydelig skudd som smalt i stolpen bak en forfjamset keeper.

Det siste kvarteret forandret kampen litt karakter. Ettersom Skeid ikke fikk det forløsende andremålet la de seg lenger bakover på banen for å sikre seieren, og Sarpsborg fikk for en gang skyld låne litt ball. De var småfarlige på et par cornere, men hadde ikke så mye mer og stille mer. Derfor var det fullt fortjent da dommeren blåste av kampen. Skeid vant sin tredje kamp på fire forsøk, og hoppet opp til toppen av tabellen.

Seieren burde vært større, men den vanlige ineffektiviteten til Skeid var også frampå i denne kampen. Skeid vant sjansestatistikken med 9-0, skuddstatistikken med 20-5 (11-1 av disse på mål), og hadde 9-7 i cornere. Med slike tall burde seieren vært større, men tre poeng er uansett det viktigste!

Helt til slutt: er det noen som har noen anelse om hvorfor det alltid er dårlig vær når Skeids A-lag spiller denne sesongen?

KAMPFAKTA:
Skeid – Sparta Sarpsborg 1-0 (1-0)
3.Divisjon Avdeling 1
Nordre Åsen Kunstgress
Tilskuere: Ca. 67

1-0 Nasir Dernjani (28)

LAGET (4-3-3)
Idar Nordby Lysgård
Vegard Wrålid – JoA Gundersen – Martin Vethe – Espen Røisland
Bruno Leite – Jens Rongved – Stian Kristoffersen
Nasir Dernjani – Stian Nikodemussen – Villiam Strømme

GULT KORT:
Vegard Wrålid og Espen Røisland

BYTTER:
65 min: David Lundström for Vegard Wrålid
70 min: Abdi Hussein for Villiam Strømme
88 min: William Frøskeland for Jens Rongved

Facebook    Deli.cio.us    Digg    StumbleUpon   

Copyright © 2018 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as