Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

Skeid forsterker A-laget

Skeid har signert to nye spillere til A-laget. Den ene av disse er en gammel kjenning...

Espen Røisland (27) er en back som har flere år bak seg i Asker. Han har flere kamper for Asker i både Adeccoligaen og i 2. divisjon, men har vært plaget av skader det siste året. Nå har han signert for Skeid, og er klar for å kjempe for plassen i førsteelleveren denne sesongen. Skeids hovedtrener Kjell Sverre Hansen Wold karakteriserer Røisland som en svært spennende venstreback, og han er spillerklar allerede til mandagens seriekamp mot Nesodden 2.

Sebastian Harung (31) trenger nok ingen introduksjon for de fleste Skeid-supportere. Den rutinerte keeperen ble godt kjent i Fotball-Norge som «cupkeeperen» til Skeid da Skeid nådde semifinalen i NM i 2003. Harung ble blant annet banens beste i den historiske 3-1-seieren over Vålerenga i kvartfinalen, og tok etter hvert også over rollen som førstekeeper i Skeid. Han spilte sist for KFUM Oslo i 2.divisjon og i eliteserien i Futsal, men nå er han igjen klar for å kle seg i Skeid-drakt. Kjell Sverre Hansen Wold har vært på jakt etter en keeper siden Lars Olav Løseth skadet seg under oppvarmingen i forrige seriekamp, og har nå funnet sin mann.

Skeid.no vil ønske begge spillerne velkommen!

 

 

Facebook    Deli.cio.us    Digg    StumbleUpon   

Copyright © 2019 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as