Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

- Denne matchen var en nøkkelkamp

Kjell Sverre Hansen Wold var ikke i tvil om at kampen mot Follo 2 var en nøkkelkamp, hovedsakelig på bakgrunn av at man aldri er helt sikker på hva slags lag andrelagene stiller med. 

Skeids hovedtrener Kjell Sverre Hansen Wold var en glad og noe lettet mann etter å ha sett Skeid slå Follo 2 med 2-1 på bortebane på Ski kunstgress. Det er alltid skummelt når man skal møte et andrelag, og kampen mot Follo 2 var intet unntak.

 - Vi så for oss at denne kampen kom til å bli tøff. Jeg visste at Follo kom til å stille med et sterkt lag, siden A-lagskampen deres ble utsatt. I dag møtte vi mange gutter som er halvveis faste på et Adeccoliga-lag i tillegg til flere av deres faste spillere, sa Hansen Wold til skeid.no etter kampen.

Kampene mot andrelag har lenge vært et hett diskusjonstema i Fotball-Norge, spesielt med tanke på at det ofte er helt forskjellige lag som stiller til dyst. Hansen Wold var ikke i tvil om at en seier i denne kampen var viktig med tanke på resten av sesongen.

- Jeg skjønte at denne matchen kom til å bli en nøkkelkamp. Timingen mot Fredrikstad 2 var for eksempel bra for vår del i forhold til deres A-lags kamper, mens i dag var den elendig for vår del. I 3. divisjon kan andrelagene bruke akkurat det de ønsker så lenge de ikke har startet den forrige A-kampen, og derfor er det enda mer uvisst hva man møter fra kamp til kamp.

Hansen Wold la en slagplan om stram defensiv organisering og kontringsmuligheter når man fikk de, og følte selv at man traff godt med taktikken.

- I dag visste vi at de kom til å ha mye ball, og da måtte vi opp og låse når vi kunne. Når vi ikke kunne det måtte vi legge oss litt bakpå sånn at de ikke skulle komme igjennom, samtidig som vi måtte orke og kontre når muligheten kom.

Bruno Leite ble trukket fram som en nøkkelspiller i en kamp som dette. Skeids talentfulle unggutt har blitt kjent for å være en klassespiller med ballen i bena, og har samtidig vist seg som en ballvinner av rang.

- Bruno er en nøkkel i en kamp som dette når det kommer til  å bryte opp angrep og ta med seg ballen framover. I dag var Bruno i tillegg sjuk, men ga alt den timen han spilte på banen. Han fikk seg mange smeller i tillegg, men det er han vant til.

Under oppvarmingen oppsto det dramatikk. Lars Ove Løseth skulle opprinnelig stå kampen fra start, men skadet seg under oppvarmingen.

- Lars Ove fikk seg en liten smell på trening som verken vi eller han trodde var så alvorlig, men under oppvarmingen i dag smalt det skikkelig i kneet hans, og han måtte kaste inn håndkleet like før start. Heldigvis har vi to knallgode keepere i Skeid, og Idar sto en kjempekamp, som han kronet med en glimrende strafferedning.

Skeids neste seriekamp er førstkommende mandag, nok en gang mot et andrelag. Da er det Nesodden 2 som tar turen til Nordre Åsen kunstgress.

 

 

Facebook    Deli.cio.us    Digg    StumbleUpon   

Copyright © 2019 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as