Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

Full pott etter to kamper!

Etter 90 minutter var det Skeid som kunne heve armene triumferende i været. Kampen var tøff og motstanderen god, men til slutt var det Skeid som tok 3 poeng. 2-1 til bortelaget!

Sesongens første bortekamp ble spilt på Ski Kunstgress, og Follos andrelag var motstander. Det var på forhånd knyttet stor spenning til hva slags lag Skeid skulle møte i denne kampen, ettersom Follos førstelag hadde fått sin kamp avlyst i helgen.

Skeid stilte med den samme førstelleveren som hadde slått Fredrikstad 2 sist, men med et unntak: Laco Smatana startet på midtbanen, og henviste Martin Vethe tilbake til sin vante posisjon som midtstopper.

1.Omgang
Allerede etter fem minutter tok Skeid ledelsen. Martin Vethe brøt et Folloangrep dypt inne på egen banehalvdel, spilte ballen ut på høyrekanten til Villiam Strømme og tok et uvant løp over hele motstanderens banehalvdel og inn i boksen. Innlegget fra Strømme var perfekt, og Vethe kunne ikke unngå å score. 1-0 til Skeid på et praktangrep!

Knappe to minutter senere var det Strømme sin tur. I forrige kamp mot Fredrikstad 2 prøvde Strømme seg flere ganger på skudd, og denne gangen var intet unntak, men skuddet gikk rett på keeper.

Like før klokka passerte 17 spilte minutter økte Skeid ledelsen! Nok en gang var det Villiam Strømme som var i fokus, med et nytt innlegg fra høyre. På en merkelig og komisk måte klarte keeper og en forsvarsspiller og kollidere i hverandre samtidig som ballen traff en av de, og trillet i det åpne målet, selv om Adrian Thun var få centimetere unna og pirke den inn. 2-0 til Skeid!

Resten av omgangen holdt Follo ballen i laget og forsøkte å finne rom, men et pottetett Skeidlag gjorde det svært vanskelig for vertene. Kun en gang kom de seg til en farlige sjanse, men da sto Idar Norby Lysgård fram med en god redning.

Dermed sto det 2-0 til bortelaget ved pause, etter en omgang hvor Follo dominerte banespillet. Sjansestatistikken var dog jevn.

2.Omgang
Skeid gikk rett i angrep fra avspark i andreomgang, og etter et godt innlegg fra Nasir Dernjani var Adrian Thun uheldig som ikke satte inn kampens tredje mål fra kort hold.

Isteden tok Follo kontroll over kampen for alvor. I likhet med første omgang hadde Follo klart mest ball mens Skeid lå kompakt og ventet på kontringsmuligheter, men nå begynte hjemmelaget og produsere målsjanser. Allerede etter et kvarters spill av andre omgang hadde Follo produsert tre store sjanser, og det var rett og slett uflaks som hindret de i å score.

Men til slutt kom scoringen, og den var av det heldige slaget. Fra vår posisjon på tribunen så det ut som Follospilleren forsøkte et innlegg, men isteden ble det en perfekt lobb som dalte utagbart over keeper Lysgård og inn i buret. En irriterende, men likefullt fortjent scoring.

Follo fortsatte og styre kampen, og etter 66 minutter burde de virkelig utlignet, men skuddet fra fem meter gikk overraskende nok utenfor. Like etter var Villiam Strømme på farten igjen, og hans styring på et hardt innlegg fra Vegard Wrålid på venstresiden var ikke langt unna og suse inn i keeperens bortre hjørne.

Med kun fem minutter igjen på klokka fikk Follo straffe. En Follospiller danset seg inn i feltet og falt mistenkelig lett da en Skeidspiller var borti han, men dommeren var klar på at det var straffe. Straffen ble ekspedert av Follos spiller nummer seks, men Idar Norby Lysgård sto fram med en praktredning på straffen!

Kampens aller siste sjanse var det Skeid som fikk. Etter et flott sololøp på høyresiden fant Nasir Dernjani en umarkert Stian Nikodemussen på bakre stolpe, men Nikodemussens avslutning føk over mål. Det hadde uansett lite og si, for kort tid etter blåste dommeren av kampen, og Skeids krigere kunne juble for seier!

KAMPFAKTA:
Follo 2 – Skeid 1-2 (0-2)
3.Divisjon Avdeling 1
Ski Kunstgress
Tilskuere: Rundt 70 tilskuere (inkludert en Skeidsupporter som kom helt fra Brüssel, naturligvis kun for å se denne matchen...)

0-1 Martin Vethe (5)
0-2 Selvmål (17)
1-2 (58)

LAGET (4-2-3-1)
Idar Nordby Lysgård
Nasir Dernjani – Martin Vethe – JoA Gundersen – Vegard Wrålid
Bruno Leite – Laco Smatana
Villiam Strømme – Jens Rongved – Henrik Salveson
Adrian Thun

BYTTER:
64 min: Simen Thøgersen inn for Bruno Leite
83 min: Stian Nikodemussen inn for Henrik Salveson
87 min: William Frøskeland inn for Jens Rongved

 

Facebook    Deli.cio.us    Digg    StumbleUpon   

Copyright © 2018 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as