Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

Tap i siste treningskamp

Korsvoll ble for sterke for Skeid i kveldens treningskamp i Vallhall Arena, og vant til slutt 1-0.

Skeid og Korsvoll møttes i kveld til duell i Vallhall Arena. For Skeid var dette den siste treningskampen i oppkjøringen til seriespillet, og den første kampen etter det noe pinlige cupnederlaget mot Oslo City for to uker siden. Dette var med andre ord siste mulighet for spillerne til og vise seg fram før sesongen for alvor sparker løs om litt over en uke.

1.Omgang
Det var noe overraskende og se at Skeid startet kampen i et 4-4-2-system, når laget har spilt 4-3-3 i hele vinter. Uansett tok Skeid kommandoen over kampen og hadde god kontroll på kampen i store deler av første omgang. Stig Mathisens Korsvoll lå kompakt bakover og satset på kontringer når de fikk muligheten, og det var også de som fikk kampens første sjanse etter seks minutter, men Løseth i Skeidburet hadde god kontroll.

Til tross for et ballmessig overtak slet Skeid med å skape sjanser. Laget spilte meget bra helt fram til avslutningene skulle komme, da begynte det og skurre. Først etter 29 minutter kom Skeids første skikkelig store sjanse, med et skudd fra Dreni Ademaj etter fint samspill med Adrian Thun. Like etter kom Skeids største sjanse i første omgang, etter at Adrian Thun ble spilt fint igjennom og brukte hurtigheten sin på å komme forbi bakerste forsvarer, men skuddet gikk rett på keeper.

Dermed 0-0 til pause.

2.Omgang
Den andre omgangen var ikke mer enn 2 minutter gammel da Skeid fikk en vanvittig stor mulighet, etter et flott innlegg fra Nasir Dernjani. Innlegget fant Adrian Thun på fem meter, som på uforklarlig vis brant den enorme sjansen. Der burde og skulle det stått 1-0 til Skeid.

Etter rundt 60 minutter med spill ble Adrian Thun felt i feltet, og dommeren dømte straffe. Martin Vethe var straffeskytter, men skjøt straffesparket utenfor mål. Rett og slett en svak straffe. Et kvarter senere kontret Korsvoll fint, og fikk til et innlegg. Det innlegget ble headet kontant i mål bak en sjanseløs Løseth, og dermed var det Korsvoll som tok ledelsen i kampen. En ledelse det skulle vise seg holdt helt ut.

Anført av Bruno Leite satte Skeid laget høyere på banen og forsøkte og skape sjanser, men hele kampen bar preg av et Skeidlag som slet på siste halvdel av angrepene sine. Et hvert forsøk på angrep rant stort sett ut i sanden, og dermed ble det tap i årets siste treningskamp.

Ingen god siste treningskamp dette. Om litt over en uke står Fredrikstad 2 på andre banehalvdel når Skeid sesongdebuterer i ligasammenheng på Nordre Åsen. Vi får håpe laget terper på avslutninger i tiden som kommer.

KAMPFAKTA:
Skeid – Korsvoll 0-1 (0-0)
Treningskamp
Vallhall Arena
Tilskuere: Ikke mange.

LAGET (4-4-2):
Lars Olav Løseth – David Lundstrøm, Simen Thøgersen, Martin Vethe, Joa Gundersen – Nasir Dernjani, Villiam Strømme, Simen Nordnes, Adrian Haukeberg – Adrian Thun, Dreni Ademaj

BYTTER:
45 - Bruno Leite inn for Dreni Ademaj
55 – Stian Nikodemussen inn for Adrian Haukeberg
71 – William Frøskeland inn for Martin Vethe
77 – Erik Eck Jørgensen inn for Villiam Strømme
78 – Dreni Ademaj inn for Simen Nordnes

Følg med på Skeid sine facebook sider for bilder fra kampen. Fotograf Martin Holthe Johansen var på plass.
Det vil også bli lagt ut et kort sammendrag på youtube, sjekk forumet i helga.

Facebook    Deli.cio.us    Digg    StumbleUpon   

Copyright © 2018 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as