Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

Tre nye ex-spillere har funnet seg nye klubber

I løpet av den siste tiden har tre tidligere Skeidspillere funnet seg nye klubber. Her følger en liten oversikt:

 

Ole Næss (23) har meldt overgang til Strindheim, og vender med det nesten mot hjemlige trakter. Næss, som er fra Orkdal, har tidligere spilt for RBK, Byåsen og Kjelsås. Ole kom til Skeid foran 2010-sesongen, og drar hjemover etter endt studier i Oslo. Ole ble kåret til Skeids beste spiller i 2012 til tross for nedrykket, og endte på 83 A-kamper for Skeid.

Vegar Landaas (23) har meldt overgang til Frigg, som spiller i 2.divisjon. Han har spilt back og midtbane for Skeid siden han kom for 2 sesonger siden. Landaas kommer opprinnelig fra Mandalskameratene, og dro så til utlandet og Monaco, før han dro til Odd Grenland. Han kom til Skeid foran høstsesongen 2011, og endte på 23 A-kamper for Skeid.

Belmin Keranovic (19) er klar for Lillestrøm, hvor han skal spille for deres Junior Elite-lag. Han kom til Skeid fra Lørenskog før 2011. Det ble få kamper på han i 2012 på grunn av en langtidsskade.

Skeid vil takke spillerne for innsatsen og ønsker de lykke til videre!

Facebook    Deli.cio.us    Digg    StumbleUpon   

Copyright © 2019 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as