Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

Bruno Leite har signert kontrakt med Skeid!

Skeids mest ettertraktede unggutt har signert en toårsavtale med Skeid, og legger med det et lokk på spekulasjonene om at han er på vei vekk fra klubben.

 

Tidligere i dag spilte Bruno Leite en kjempekamp for Skeid på sentral midtbane da de slo 2.divisjonslaget Skedsmo med 3-0 på Nordre Åsen. Men dagen var ikke over for Leite, for nå kan skeid.no offentliggjøre nyheten om at han har signert en kontrakt som binder han til Skeid for de to neste årene.

Leite har i løpet av vinteren vært en ettertraktet spiller for flere toppklubber, og han har blant annet spilt for Vålerengas juniorlag i en Eliteturnering, samt vært på tur med Lillestrøms juniorlag. Skeid.no vet at det har vært flere klubber enn dette som har vist stor interesse for den talentfulle midtbanespilleren.

Skeids Sportssjef Johnny Ademaj har sittet i møte med Leite og hans far i kveld, og er meget fornøyd med avtalen når han snakker med skeid.no etterpå.

-Dette er en stor dag for Skeid. Vi gleder oss til å være med på og utvikle en ny stor Skeidspiller!

Leite debuterte for Skeid i løpet av første halvdel av fjorårssesongen, men fikk sjelden regelmessig med spilletid. Dette forandret seg da Kjell Sverre Hansen Wold tok over som hovedtrener for Skeid. Leite spilte så å si samtlige minutter med 2.divisjonsfotball etter dette, og ble fort en favoritt blant Skeidoksene for sitt glimrende spill. Dessverre for Skeid ble det nedrykk tilslutt, men nå skal Leite forsøke å hjelpe Skeid opp i divisjonssystemet igjen.

Hansen Wold selv er meget fornøyd med at Leite nå har signert en kontrakt med Skeid.

-For vår del er det rett og slett fantastisk at Bruno nå velger og bli hos oss, og han viser andre unge spillere at det lønner seg og bli i Skeid. Bruno har vært ettertraktet i hele vinter og har vært andre steder og vist seg fram og snakket med dem. Når han likevel signerer for oss så viser det at vi gjør ting riktig i Skeid. Det er et kjempesignal til resten av spillergruppa, og det er et stort steg i riktig retning for Skeid som talentklubb.

Facebook    Deli.cio.us    Digg    StumbleUpon   

Copyright © 2019 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as