Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

Sterk generalprøve fra Skeid

Skeid gjennomførte en svært god kamp mot 2.divisjonslaget Skedsmo, og vant fullt fortjent 3-0. Resultatet og spillet lover godt før neste søndags NM-kamp mot Oslo City.

 

1.Omgang
Skeid tok kommandoen over kampen fra start, og hadde god kontroll på banespillet. Adrian Thun var ofte farlig frampå, og var kun et par småtoucher unna å komme til farlige sjanser. Samtidig var Skeid knallsterke i gjenvinningsfasen, og vant ofte tilbake ballen når de først mistet den.

Etter 12 minutter kommer det første målet, etter en corner. Etter klabb og babb i feltet ender ballen opp hos Ladislav «Laco» Smatana på 16 meter, som på halvvolley dundrer ballen utagbart forbi keeper til en fullt fortjent ledelse!

Skeid fortsetter å styre kampen etter dette. Skedsmo kommer på et par overganger men truer sjelden Idar Lysgård i målet. De største sjansene er det Skeid som produserer, først ved Martin Vethe som header like utenfor på en corner, før Jens Rongved får til et godt skudd fra 18 meter som stryker stolpen.

Etter en halvtime kommer kampens andre scoring. Et fint og langt innlegg fra Villiam Strømme på høyresiden ender opp hos Henrik Salveson, som på direkten skyter ballen forbi keeper og inn ved bortre hjørne. En kjempefin scoring fra Salveson og en meget fortjent 2-0-ledelse for Skeid, sett ut i fra spill og sjanser.

Resultatet holder seg for øvrig til pause.

2.Omgang
Skeid fortsetter det gode spillet fra 1.omgang når dommeren starter den andre og siste omgangen. Nok en gang er Skeid gode i gjenvinningsfasen, og Smatana, Leite og Rongved på den sentrale midtbanen gjennomfører en glimrende kamp for Skeid og bidrar sterkt til dette. Det er også Leite som vinner ballen når Skeid får andre omgangs første sjanse, da han vinner ballen, serverer Thun som på direkten spiller igjennom Salveson. Men keeper redder fint.

Etter 58 minutter får Skeid straffespark. Jens Rongved avanserer inn i feltet og blir felt, og dommeren peker korrekt på straffemerket. Leite utrykker stort ønske om å få ta straffen, men Stian Kristoffersen viser seg oppgaven verdig da han hamrer straffesparket i krysset. 3-0 til Skeid!

Leite får sin mulighet ti minutter senere, når Skeid får en ny straffe. Men Leite er ikke like sikker som Kristoffersen, og hamrer ballen i tverrligger. Thun er framme på returen, men header utenfor.

Først i de siste ti minuttene av kampen begynner Skedsmo og produsere antydninger til sjanser. Forsøkene som kommer blir dog stort sett reddet fint av Idar Lysgård som har en god dag i buret, eller ved forsvaret som klarerer.

Det har god lite og si, for når dommeren blåser av kampen står det 3-0 på tavla, og det er en meget fortjent seier til Skeid, som til tider kjører over et lag fra divisjonen over. Det er meget positivt!

Hansen Wold meget fornøyd med kampen.
Skeids hovedtrener Kjell Sverre Hansen Wold var full av lovord om laginnsatsen etter kampen.

-Bra gjennomført fra start og nesten helt fram til mål. Litt slapt spill de siste 6-7 minuttene med kontringer til Skedsmo, men sett under ett er vi gode. Vi varierer presset på en bra måte, det samme med kontringer og det å ha ballen i laget. Vi gjennomfører en solid kamp, og vi er framoverrettet i spillet vårt.

Enkelte spillere ble også trukket fram.

-I dag er Bruno «back in business», og leverer en kjempekamp. Martin vethe var stødig og god, det samme med Idar Lysgård. Henrik Salveson var også god på venstresiden. Smatana er også en veldig solid midtbanespiller. Uansett gjennomførte hele laget en god kamp.

KAMPFAKTA:
Skeid – Skedsmo 3-0 (2-0)
Treningskamp
Nordre Åsen Kunstgress
Tilskuere: ca.67

1-0 Ladislav «Laco» Smatana (12)
2-0 Henrik Salveson (30)
3-0 Stian Kristoffersen (58)

LAGET (4-2-1-3)
Idar Norby Lysgård – Vegard Wrålid, Martin Vethe, Simen Thøgersen, Stian Kristoffersen – Laco Smatana, Bruno Leite – Jens Rongved – Villiam Strømme, Adrian Thun, Henrik Salveson

Adrian Haukeberg, Simen Nordnes, William Frøskeland og Dreni Ademaj ble alle byttet inn i løpet av 2.omgang.

Facebook    Deli.cio.us    Digg    StumbleUpon   

Copyright © 2018 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as