Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

Spiller for Skeid også i 2013

Ikke alle spillerne som var med i fjor har bestemt seg for å forlate Skeid. Her kommer en oversikt over spillerne som foreløpig er klare for en ny sesong i rødt.

 

Etter nedrykket fra 2.divisjon i 2012 har flere spillere forlatt Skeid. Noen av disse har allerede funnet seg en ny klubb, mens flere søker lykken andre steder. Men, det betyr ikke at alle som var med i fjor forlater Skeid. Følgende spillere er en del av Skeids A-lag når sesongen sparkes i gang:

Idar Nordby Lysgård (18) debuterte for Skeids A-lag allerede for et par sesonger siden, og Lysgård er karakterisert av flere som et stort keepertalent. Var banens beste da Skeids Juniorlag tapte knepent 1-2 mot Strømsgodset i kvartfinalen i Junior-NM.

Jo Andreas Gundersen (32) skal som vanlig tilføre mye rutine i en ung backrekke. Har vært en fast del av Skeids A-tropp siden han kom ”tilbake” fra Oslo Øst i 2004.

Simen Thøgersen (20) kom til Skeid før fjorårssesongen, og startet sesongen som et førstevalg i forsvaret. Var mye ute og inne av laget resten av sesongen.

Bruno Leite (18) fikk på mange måter sitt gjennombrudd på Skeid da Kjell Sverre Hansen Wold tok over i fjor, og spilte omtrent alle kamper etter det. Hansen Wold karakteriserer Leite som et kjempetalent, og ser en stor framtid i gutten.

Svein Tore Brandshaug (33) er en del av A-troppen, men hvor mye han får vært med avhenger av kneet og hvor mye han får trent. Hadde som kjent store skadeproblemer i fjor.

Abdi Hussain (21) scoret blant annet et mål i borteseieren mot Levanger i fjor, og fikk flere kamper for A-laget i fjorårssesongen. Er dessverre langtidsskadet.

Nikolai Djupesland (22) ble fort kjent for sin taklingsiver og arbeidskapasitet i fjorårssesongen etter overgangen fra Strømmen. Fikk også vist fram en god skuddfot. Er, i likhet med Hussain, langtidsskadet.

Stian Nikodemussen (33) har vært en av A-lagets viktigste offensive spillere de siste sesongene, men var mye skadeplaget i fjor. Tar likevel en ny sesong i den røde drakta.

Facebook    Deli.cio.us    Digg    StumbleUpon   

Copyright © 2018 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as