Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

Skeid-kalenderen i salg

Kalender-framside

Målet med Skeid-kalenderen er å presentere helheten i Skeid og hva vi som klubb står for. I tillegg ønsker vi å promotere Skeid til så mange som mulig i Oslo!

Resultatet er blitt en flott kalender som har imponert mange. Med flotte bilder og fine presentasjoner av de ulike delene av klubben, er dette blitt en kalender vi kan være stolte av.

En finner blant annet innslag av følgende i kalenderen: Skeid Eldres, Talentfabrikken, Velkommen til fotball, Yngres, Skeid-akademiet, Oksene og mye mye mer..

Som en ser har vi et bredt tilbud i Skeid. Hadde det vært flere måneder i året hadde vi fått med enda mer!

Ved kjøp av kalenderen gir du en fantastisk støtte til klubben. Kalenderen selges for kr 200,-. Dersom du ikke allerede har fått besøk av selgere av kalenderen, ta kontakt med Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen for kjøp.

PS: Har ditt lag lyst å tjene penger gjennom salg av kalendere? Ta kontakt med daglig leder Glenn Larsen: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Facebook    Deli.cio.us    Digg    StumbleUpon   

Copyright © 2018 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as