Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

Bestill ditt sesongkort nå

Det er mye penger å spare på å kjøpe sesongkort til Skeids hjemmekamper på Nordre Åsen i 2013. Bestilling av ditt sesongkort gjør du enkelt her!

oksekamp

I 2013 er det Nordre Åsen som er Skeids hjemmebane. Her skal laget spille 13 hjemmekamper fra sesongstart i april til serien avsluttes i slutten av oktober.

Bestill ditt sesongkort ved å fylle ut skjemaet under!

Skeid Fotball tilbyr i år fire ulike typer sesongkort: Gull, voksen (ordinær), voksen (Skeid-medlem), honnør/student. Alle sesongkortene gir inngang til Skeids 13 seriekamper på Nordre Åsen i 2013.

SESONGKORT GULL (kr 2000,-):
Sesongkort GULL gir gratis inngang til alle Skeids seriekamper i 3. div på Nordre Åsen inkl. pølse/mineralvann (1. stk. mat/drikkebong til alle hjemmekamper). Med GULL får du også invitasjon og inngang til ett utvalgt VIP-kamp-arrangement på Nordre Åsen. Du får Skeid-spillerdrakt, signert lagbilde og Skeid-kalender. Du får også forhåndsinvitasjon til utvalgte arrangementer i regi av Skeid.

VOKSEN ORDINÆR (kr 750,-):
Sesongkortet gir gratis inngang til Skeids seriekamper i 3. div på Nordre Åsen, samt forhåndsinvitasjon til utvalgte arrangementer i regi av Skeid.  

VOKSEN SKEID-MEDLEM (kr 600,-):
Skeid medlemmer får 20% på sesongkort og gir: Gratis inngang til Skeid sine seriekamper i 3. div på Nordre Åsen, samt forhåndsinvitasjon til utvalgte arrangementer i regi av Skeid.

HONNØR/STUDENT/BARN/UNGDOM (kr 375,-):
Honnør, studenter, barn og ungdom* får 50 % på sesongkort, som gir gratis inngang til Skeids seriekamper i 3. div på Nordre Åsen. Sesongkortet gir også forhåndsinvitasjon til utvalgte arrangementer i regi av Skeid.

Bestilling av sesongkort 2013

 
Navn :: For- og etternavn
 
 
Postnummer :: Fire siffer
 
 
Telefonnummer :: Åtte siffer
 
 
 
Sikkerhetskode :: For å forhindre spam
 
 


Prisen på enkeltbilletter i 2013 er de samme som i fjor. Enkeltbilletter vil koste kr 100,- per kamp for voksne og kr 50,- per kamp for barn, studenter, honnør, og okser.

* Sesongkortet gjelder for barn og ungdom (til og med fylte 17 år).

Facebook    Deli.cio.us    Digg    StumbleUpon   

Copyright © 2018 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as