Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

Alt er mulig - med alle slags hindringer

thumb_John_P._FoppeAmerikaneren John Foppe gjestet torsdag Nordre Åsen og holdt et foredrag for både A-lag og andre rundt Skeid. Budskapet passet kanskje godt for et nyopprykket lag i Adeccoligaen som skal bite fra seg i årets sesong, men Foppes foredrag dreide lite om det selve fotballfaglige.

 

- Fotball burde egentlig ha vært min sport og det var absolutt noe jeg likte veldig godt å spille da jeg var liten, sa Foppe til Skeid.no etter møtet. Det viktigste budskapet han hadde å gi et fotballag rett før seriestart var å inspirere og få ut egoet for at lagaspektet med et delt ansvar skulle fungere.

John ble født uten armer og ble dermed tvunget til å tenke annerledes. Dette har blant annet ført til en bestselgende bok, oversatt til hele 6 språk. I tillegg reiser han rundt i verden med sitt engasjerende seminar om hvordan man best mulig kan få sin visjon gjennomført.

Foppe har tidligere jobbet med mange store selskaper og flere kjente amerikanske idrettslag. Han er verdenskjent for sine engasjerende og motiverende seminarer og denne gangen var det oss i Skeid som fikk muligheten til å oppleve hans motiverende syn på verden.

Foppe benyttet anledningen til å ønske Skeid lykke til i årets sesong!

 

 

Facebook    Deli.cio.us    Digg    StumbleUpon   

Copyright © 2018 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as