Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

El Moussaoui signerte for Skeid

thumb_Abdel-signeringAbdel El Moussaoui signerte mandag formiddag kontrakt med Skeid, og blir dermed det siste tilskuddet i A-lagstroppen. Han blir betegnet av Arild Stavrum som en ung og spennende spiller med et høyt tempo.

Spilleren har gjort sine saker bra både på trening og i kamp, og har nå blitt belønnet med A-lagskontrakt og uttak til G19-landslaget, hvor Abdel fikk 20 minutter i et tap 1-0 mot Italia. Abdel er oppvokst på Refstad og spilte for Bjerkealliansen før han kom til Skeid som junior. Han er med andre ord nok et lokalt talent som har utviklet seg til å bli et bidrag for Skeids A-lag.

- Han har et høyt tempo, er en god dribler og har en god innleggsfot, sier trener Stavrum, som er godt fornøyd med signeringen. Selv om de gode resultatene har uteblitt for A-laget i treningskampene forsikrer Stavrum at laget skal være i rute til seriestart om knappe to uker.

Utviklingen har gått rasende fort for den unge spilleren som ifjor spilte med rekruttlaget, etter å ha blitt funnet for lett for Junior elite. El Moussaoui gjorde disse spådommene til skamme, etter å ha fokusert på mye trening, søvn og riktig kosthold.

- Mine personlige ambisjoner er etterhvert å komme meg utenlands, og den store drømmen er Arsenal eller Real Madrid. Men først vil jeg gjerne skyte Skeid opp i Tippeligaen, avslutter han.

 

moussaoui_stort
Abdel Moussaoui

Facebook    Deli.cio.us    Digg    StumbleUpon   

Copyright © 2018 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as