Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

Ekte Torshov-gutt ble årets okse

Lørdag kveld ble avslutningen på 2010-sesongen markert på Soria Moria, der priser til årets toppscorer, årets mål, årets nykommer og årets spiller fra både klubben og oksene ble delt ut.

aarets-priser
FIKK PRIS: Oluwasegun Abiodun, Preben Mankowitz, Peter S. Nergaard og Erlend Ormbostad fikk alle priser på Soria Moria.

 

Prisen som årets toppscorer var det på forhånd knyttet liten spenning til. Med sine 12 nettkjenninger er Oluwasegun Abiodun Skeids toppscorer i 2010-sesongen.

Årets vakreste Skeid-scoring kom i år hjemme på Bislett stadion mot Kolstad 3. juli. Preben Mankowitz ladet kanonen og utlignet for Skeid på et vakkert frispark fra 25-30 meter. For den perlen fikk også Mankowitz prisen for «årets mål».

Det har fra 2009-sesongen vært mange utskiftninger i Skeid-mannskapet. I vinter ble Peter Sørensen Nergaard hentet opp i A-stallen etter å ha vært en viktig brikke på junior elite. Sørensen Nergaard har tatt nivået på en glimrende måte, og juryen i Skeid Fotball kåret derfor den hardtarbeidende midtbanespilleren til «årets nykommer».

«Ormen» årets spiller, Nergaard årets okse

Den aller gjeveste prisen, «årets spiller», gikk i år til en bærebjelke i Skeid. Til tross for mye fokus på det utenomsportslige i 2010 har Erlend Ormbostad stått som en bauta i Skeids forsvar. Ormbostad ble derfor, for andre året på rad, kåret til «årets spiller 2010».

Også Skeidoksene delte ut pris til spilleren som oksenes medlemmer har stemt fram som årets spiller. Prisen ble delt ut av Okse-leder Marius Skjolden, og gikk i år til en ekte Torshov-gutt. Peter Sørensen Nergaard er oppvokst på Torshov og har spilt for Sagene og Skeid hele livet. Han ble stemt fram av oksene som deres «årets spiller».

Skeid-gutta tar nå en treningspause, før laget starter opp igjen 1. desember.

peter-nergaard
ÅRETS OKSE: Peter Sørensen Nergaard fikk prisen som årets spiller av Skeidoksene.

Facebook    Deli.cio.us    Digg    StumbleUpon   

Copyright © 2018 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as