Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

Adama Diomande klar for Skeid

Skeid har signert en treårsavtale med den 19 år gamle angriperen Adama Diomande.

diomande3
TIL SKEID: Adama Diomande signerte mandag formiddag en treårsavtale med Skeid. (Foto: Ole Martin Holthe)

- Jeg valgte Skeid fordi det er en klubb som satser på unge spillere og fordi jeg ser på Skeid som en flott klubb å utvikle meg videre i, sier Adama Diomande til Skeid.no.

Oslo-gutten har tidligere spilt for Holmlia, VIF og Lyn. I Lyn-trøya spilte Diomande fra 2007 til i fjor, og han fått med seg tre kamper i Tippeligaen for klubben fra Oslo vest.

- Adama vil bli en bra tilvekst for oss. Han er en tøff og sterkt spiller med offensive egenskaper vi vil få god bruk for, sier Arild Stavrum.

Skeids trener er naturlig nok svært fornøyd med å få årets første forsterkning på plass.

- Et stort potensial

Stavrum beskriver Diomande som teknisk bra spiller med god fysikk. Han kan bekle de fleste posisjoner offensivt, både på vingene og sentralt.

- Jeg har tro på at han kan bli en skikkelig god spiller, sier Stavrum, som har hatt Diomande på flere treninger siden januar.

- Han har et stort potensial og det at han har vært i treningsgruppa en stund allerede gjør at vi har fått et godt inntrykk av spilleren før vi nå har signert kontrakt, sier Stavrum.

diomande-city
SKEID-MÅL: Adama Diomande (i midten) scoret mot Oslo City i januar. - Jeg liker å score mye mål, avslører spissen. (Foto: Anders Vindegg)


Målet er opprykk

I Skeid har Adama Diomande allerede så vidt rukket å markere seg. Han tegnet seg på scoringslista i 6-1-seieren over Oslo City, og spilte også en halv omgang i snøværet mot KFUM forrige uke.

- Ambisjonene for neste sesong er å få spilt så mye som mulig og å rykke opp med Skeid. Jeg håper jeg kan være en av de forsterkningene som trengs for at klubben skal kunne komme opp igjen i Adeccoligaen, sier Diomande.

Flere spillere har forlatt Skeid etter nedrykket i fjor. Diomande, som feirer 20-årsdag på søndag, er den første tilveksten Skeid har fått utenfra i år, og flere kan det bli.

- Vi er litt få folk på trening for tida og bør få inn et par spiller til. Vi har hatt flere på prøvespill, men ingenting er bestemt ennå, sier Stavrum.

Adama Diomande er bosmanspiller og har signert en treårsavtale med Skeid.

Facebook    Deli.cio.us    Digg    StumbleUpon   

Copyright © 2018 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as