Neste kamp for A-laget

Dato: Lørdag 20. juli kl 16.00
Kamp: Kråkerøy - Skeid
Sted: Kråkerøy stadion

Grasrotandelen
toalettpapir-knapp

Nytt trenerteam på plass

Eivind Sundet og Are Østreng blir assistenter under hovedtrener Arild Stavrum i 2010.


De to skal dele assistentrollen mellom seg, og vil samtidig jobbe videre med Skeids mange talentfulle unge spillere på gutte- og juniornivå.

- Dette blir veldig spennende. Mine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være å følge opp de yngste, i tillegg til en del videoanalyse, sier Are Østreng.

are-ostreng
ASSISTENT 1: Are Østreng blir assistenttrener for Skeids A-lag. Her i aksjon under MAXISkeid-turneringen høsten 2009. (Foto: Anders Vindegg)


Østreng jobber også ved idrettslinja på Bjerke videregående, en skole Skeid allerede har et samarbeid med.

- Å jobbe med de største talentene i Oslo er kjempespennende. Det får jeg i Skeid, og min rolle i klubben passer bra kombinert med jobben på Bjerke, sier Østreng.

Av utdannelse har Østreng studert idrett og pedagogikk i Bø i Telemark i fire år, samt ett år med studier ved Norges idrettshøgskole i Oslo.

Eivind Sundet har erfaring fra spill i Adeccoligaen og 2.-dvisjon i Vålerenga, Skjetten, Mandalskameratene og Bærum. I 2008 la han skoene på hylla for godt.

- Jeg tror dette blir kjempegøy. Det vil bli en utfordring å få stallen på plass nå i starten, men det virker som det er god stemning i troppen, sier Sundet etter å ha gjennomført årets første trening på Ekeberg kunstgress mandag ettermiddag.

(Saken fortsetter under bildet.)

eivind-sundet
ASSISTENT 2: Eivind Sundet (i rødt) blir assistenttrener for Skeids A-lag. Her fra MAXISkeid høsten 2009. (Foto: Anders Vindegg)


Eivind Sundet kjenner hovedtrener Stavrum fra deres felles tid i Bærum. Han kom til Skeid i 2009, og har fram til nå jobbet med spillerkartlegging i 2.- og 3.-divisjon i Oslo og Akershus. Han skal i tillegg til å være assistent på A-laget trene klubbens G16-lag i 2010.

Onar Nymoen fortsetter som A-lagets keepertrener, mens eks Skeid-spiller Marius Johannessen er fysioterapeut.

Skeid har vært på jaktet ny assistenttrener etter at det i oktober ble kjent at Ronny Holmedal blir utviklingstrener i Sandefjord fra 1.1.2010.

Facebook    Deli.cio.us    Digg    StumbleUpon   

Copyright © 2018 Skeid Fotball. E-post: post@skeid.no
Ansvarlig redaktør: Tarald Rohde. Kontakt webredaksjonen | Innhold kan ikke gjengis uten kildehenvisning til www.skeid.no
Nettsidene er produsert av Huset kommunikasjon & design as